Şase persoane, printre care şi albanezi, reţinute după ce au fost prinse...

Şase persoane, printre care şi albanezi, reţinute după ce au fost prinse cu heroină din Turcia

0
DISTRIBUIȚI

heroina calupuri

Şase membri ai unei grupări de trafic de droguri, printre care sunt şi cetăţeni albanezi, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, după ce au fost prinşi cu heroină aduse din Turcia, în valoare de 500.000 de euro. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate au destructurat un grup infracţional organizat transfrontalier, constituit din şase persoane, cetăţeni români şi albanezi, suspectat de trafic internaţional de heroină, informează Mediafax.


„Membrii grupării au organizat procurarea cantităţii de 25 kilograme de heroină din Turcia, tranzitarea teritoriului României şi transportul drogurilor de mare risc pe ruta terestră către Germania”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT emis astăzi.

Cei şase membri ai grupării au fost prinşi ieri, în flagrant delict, în municipiul Piteşti, drogurile fiind găsite ascunse în portierele autoturismul cu care se deplasau. Valoarea totală a celor 25 de kilograme de heroină, de puritate 80 la sută, este de 500.000 de euro.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe cei şase membri ai grupării şi au solicitat instanţei arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile. Suportul informativ şi tehnic al operaţiunii a fost asigurat de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.