Schimbare radicală de gardă la BC Timișoara. Ce antrenor nu este dorit...

Schimbare radicală de gardă la BC Timișoara. Ce antrenor nu este dorit de oficialii “leilor din Banat”

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara-gaz metan medias04

BC Timișoara a încheiat sezonul sâmbătă, destul de prematur, odată cu eliminarea din sferturile play-off-ului, câștigate de CSU Ploiești. Numele viitorului antrenor este incert, iar dintre jucători, doar patru din actualul lot de seniori rămân și pentru sezonul următor. Într-o mare de incertitudini care a cuprins viitorul clubului, un lucru e sigur, Petricevic nu va veni la BC Timișoara.

Managerul general Leontin De Maio a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că există mai multe opțiuni pentru viitorul antrenor al ”leilor” din Banat, după ce în urmă cu două săptămâni tehnicianul actual, Srdjan Jovanovic, a spus că nu va mai fi pe banca bănățenilor și sezonul viitor.


”Avem mai multe opțiuni pentru antrenori. În primul rând, sunt mulți antrenori care și-ar dori să vină la Timișoara. Avem variante, atât străini cât și români, sunt doi antrenori români interesanți. Deocamdat,ă este însă prematur să discutăm cu ei pentru că mulți mai au meciuri la echipele lor actuale. Joi vom avea o primă ședință în acest sens”, ne-a declarat Leo De Maio. Managerul clubului a dat de înțeles că foștii antrenori care nu se fresc să facă declarații prin presă, făcând o aluzie deloc subțire la Dragan Petricevic, nu reprezintă o opțiune. ”Sunt unii antrenori despre care apar câteva articole că vin la Timișoara. Niciodată un antrenor care face astfel de presiuni nu va veni la echipă”, a mai precizat De Maio.

În ceea ce privește jucătorii, numele sigure pentru sezonul viitor sunt cei ale căror contracte nu expiră luna viitoare, adică Zlatko Jovanovic, George Toth, Georian Păun și Zoran Milencovici. ”Vor rămâne sigur cei care au contract, Zlatko Jovanovic și cei trei jucători de la U 23. În rest, dacă vom păstra și alții, va decide viitorul antrenor. În ciuda zvonurilor cum că noi cei din conducere ne amestecăm în transferuri, deciziile le ia antrenorul”, a completat managerul general al clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.