Se aleg vicepreşedinţii în PDL: cine şi-a retras candidatura încă de la...

Se aleg vicepreşedinţii în PDL: cine şi-a retras candidatura încă de la începutul întâlnirii

0
DISTRIBUIȚI

pdl 1

Membrii Partidului Democrat-Liberal s-au întâlnit astăzi la Palatul Parlamentului, în CNC, pentru a-şi alege prim-vicepreşedinţii şi vicepreşedinţii. Preşedintele PDL Vasile Blaga a primit un buletin de vot în plus, el returnându-l comisiei la ieşirea din cabine de vot, potrivit Mediafax. Vasile Blaga a votat la CNC, la primul tur de scrutin desfăşurat pentru alegerea prim-vicepreşedinţilor pe domenii, a secretarului general şi a trezorierului.


El a mers la comisia de votare, unde a primit buletinele de vot pe care erau înscrise numele candidaţilor.

După ce a votat, Blaga a ieşit din cabina de vot cu un buletin albastru în mână, spunându-le jurnaliştilor că e vorba de un buletin pe care l-a primit în plus. Preşedintele PDL s-a întors la comisia de votare, unde a înmânat buletinul. Întrebat de jurnalişti cum s-a făcut de a primit chiar el un buletin de vot în plus, Blaga a răspuns: „Se mai întâmplă, în grabă”.

Deputatul PDL Teodor Paleologu a anunţat, la debutul CNC, că îşi retrage candidatura de la funcţia de prim-vicepreşedinte pe domeniul politici publice, el solicitându-le delegaţilor să îl voteze pentru această funcţie pe contracandidatul său, Dorin Florea. Paleologu a spus că va candida pentru funcţia de vicepreşedinte PDL pe domeniul strategii politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.