Show total în pas de dans sportiv GALERIE FOTO

Show total în pas de dans sportiv GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1541782472">

BANU SPORT03

Cei mai buni dansatori din România s-au reunit duminică la Arena BanuSport pentru prima ediție a Concursului național de dans sportiv organizat de clubul SporTim Dance Cup din Timișoara. Competiția a avut două secțiuni, standard și latino și a reunit aproape 500 de perechi, de la copii de 4 ani până la seniori.

Sala de la BanuSport s-a transformat pentru o zi în sală de bal, cu un decor total schimbat față de competițiile sportive, plin cu dansatoare îmbrăcate în rochii strălucitoare și cu cocuri bine aranjate. Desigur, cei mai simpatici și neastâmpărați au fost copiii. Concursul a fost arbitrat de peste 30 de oficiali din partea Federației Române de Dans Sportiv. La secțiunea Standard s-a dansat  vals lent, vals vienez și tango, iar la secțiunea latino, concurenții au dansat jive, samba și passo doble. Concursul a avut la final și o secțiune pentru foștii dansatori sau antrenori, Gala Oldies but Goldies. De remarcat că la concurs au participat toate cluburile din Timișoara, care au lăsat rivalitățile deoparte.

Președintele clubului SporTim Dance s-a declarat foarte mulțumit de prima ediție a competiției. ”Concursul s-a născut la ideea familiei Jebeleanu, care face parte din dansul sportiv de 20 de ani. Am organizat Cupa SporTim Dance 2013 după aproximativ 12 ani de pauză, deoarece în 2001 am organizat Cupa României la Timișoara. Suntem bucuroși pentru participarea numeroasă a perechilor din țară, oficialii au fost foarte încântați de decor și alura ce a luat-o această competiție. A fost destul de greu să ne organizăm, am avut ajutorul Consiliului Județean, Local și al Direcției pentru Sport și Tineret, a Federației de Dans Sportiv, dar și a sponsorilor. Ne-am așteptat la o participare numeroasă, evenimentul este unul reușit. Mulțumesc cluburilor timișorene care au răspuns afirmativ la invitație și sperăm într-o colaborare cât mai bună”, a declarat Emanuel Jebeleanu.De la clubul organizator au participat 38 de perechi. Câștigătorii au primit premii în cupe, medalii, vouchere de tratamente stomatologice, vitamine, dulciuri, dar și ciorapi atât de necesari celor care fac dans sportiv, perii de pantofi sau halate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.