Soluția deputatului Bușoi de a ține medicii în spitalele de stat

Soluția deputatului Bușoi de a ține medicii în spitalele de stat

1
DISTRIBUIȚI
PNL14
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Cazurile în care medicii din spitale refuză să trateze pacienţii acuzând lipsa de echipamente medicale performante nu sunt puţine.


Pe lângă această practică des întâlnită, medicii se plâng şi de faptul că nu există bonusuri în funcţie de performanţă sau mai precis că cei care muncesc mult sunt remuneraţi la fel ca şi cei care nu depun același efort. În acest sens, europarlamentarul Cristian Buşoi a explicat ieri că medicii care lucrează în sistemul public nu pot fi opriţi să lucreze şi în cel privat. „Credem că atunci când şi sistemul public va avea acest gen de diferenţiere, el va fi plătit de la acelaşi nivel şi nu va mai avea motive să își mute pacienții la privat. Medicul, dacă are foarte mulţi pacienţi, poate fi stimulat să îi ţină în spitalul de stat şi să nu îi ducă în clinci private”.

 

1 COMENTARIU

  1. Bușoi asta,un alt oltean cordit care reprezinta cetateanul timisorean 😀 Cum dreacu sa votezi un maimutoi oparit ca asta ,n-am sa inteleg niciodata ,un Muppets in adevaratul sens al cuvantului :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.