Studentfest aduce „Paradoxul” la Timişoara. Ce secţiune inedită va avea festivalul

Studentfest aduce „Paradoxul” la Timişoara. Ce secţiune inedită va avea festivalul

0
DISTRIBUIȚI

STUDENTFEST

Organizaţia Studenţilor din UVT continuă şi în acest an ideea de a promova arta tânără şi desfăşoară în perioada 11 – 20 aprilie cea de-a XXII-a ediţie a StudentFest, unul dintre cele mai importante evenimente culturale din primăvara acestui an, din Timişoara. Tineri artişti aflaţi la început de drum vor avea posibilitatea să îşi promoveze invenţiile în cadrul a zece zile de creaţie, activităţi, expoziţii, happening-uri, conferinţe, dezbateri, piese de teatru sau concerte. Ediţia din acest an a celui mai mare festival de artă şi cultură studenţească din România are ca temă „PARADOX”, ca o imagine a realităţii de astăzi.


„Oamenii sunt tot mai preocupaţi să alerge după lucruri materiale şi tot mai puţine persoane sunt interesate de cultură. Ne folosim de artă ca un mijloc de evadare din cotidian, să ne stabilim priorităţile într-o societate în care timpul este şi va rămâne mereu o problemă, dar în care încă mai comunicăm prin artă”, a spus, astăzi, Patricia Dragu, coordonator general al StudentFest 2013.

Evenimentul conţine 13 secţiuni, printre care şi Experimentarium, o nouă secţiune împărţită în două părţi: o parte dedicată unor experimente artistice, care conţine diverse workshopuri, iar cea de-a doua parte este dedicată paradoxului ştiinţă – artă, unde vor fi realizate experimente legate de chimie, fizică şi biologie care scot în evidenţă partea artistică a ştiinţelor exacte. Printre momentele care vor avea loc în cadrul StudentFest 2013 se numără spectacole de iluzionism, expoziţie de linogravură, sculptură, lansări de carte, spectacole de teatru, proiecţie de filme româneşti sau ateliere handmade. Intrarea este liberă la toate evenimentele, programul evenimentului este disponibil pe site-ul www. studentfest.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.