Techno “made in Japonia”, cu Fumiya Tanaka

Techno “made in Japonia”, cu Fumiya Tanaka

0
DISTRIBUIȚI

fumiyatanaka

Artistul japonez Fumiya Tanaka este invitatul special al evenimentului organizat de NightLong, la sfârşitul acestei săptămâni, legendarul DJ al techno-ului urmând să susţină un set care se anunţă a fi incendiar.

Fumiya Tanaka a avut numeroase proiecte, printre care se numără labelul său personal “Torema Records”, casa de discuri “Op.disc” (în cooperare cu Yoshihiro Hanno), sau celebrele sale petreceri “Chaos” (organizate în Tokyo și Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reuşit să exprime cu succes posibilitaţile muzicii.


Stilul său unic este axat pe techno-minimal, iar prin tehnica sa reuşeste să scoată frumusețea, profunzimea și densitatea muzicii și transformă “minim” în “maxim”. Acesta este unul dintre motivele pentru care el înca este în topul artiştilor de muzică electronică. În 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu răsunet mondial, “Via”, care conține live set-ul său comentat în timp real. Această lansare arată într-un mod viu muzica și mixajul său ca un rezultat al unor reacții fizice și de gândire continuă. Recent, a lucrat la proiectul “DARTRIIX” împreună cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno și a lansat deja doua EP-uri și un album complet pe “Op.disc”. Alături de el, la petrecerea care va avea loc sâmbătă, de la ora 23.30, în clubul Zambara, vor mixa Arapu (Bucureşti) şi Prozak (NightLong), iar biletele de intrare costă 20 lei până la ora 01.00 şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.