Un bărbat şi-a omorât soţia, apoi s-a sinucis UPDATE Care este motivul...

Un bărbat şi-a omorât soţia, apoi s-a sinucis UPDATE Care este motivul crimei

0
DISTRIBUIȚI

crima hd

O crimă teribilă urmată de sinucidere s-a petrecut în această dimineaţă. O femeie de 32 de ani a fost ucisă de propriul soţ, care apoi şi-a pus capăt zilelor. Iar toate acestea s-au petrecut sub ochii fiului lor în vârstă de trei ani.

În jurul orei 9.00, locuitorii unui bloc din municipiul Hunedoara au văzut pe casa scării micuţul vecinilor plimbându-se dezorientat, cu pantalonaşii murdăriţi de sânge.


Speriaţi, l-au întrebat ce s-a întâmplat, iar băieţelul le-a spus că „tati şi mami sunt morţi”. Atunci vecinii au sunat la 112. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au descoperit un tablou îngrozitor. O femeie era înjunghiată în dormitor, într-o baltă de sânge, iar soţul ei, în vârstă de 36 de ani, era spânzurat în hol. Din primele cercetări, anchetatorii bănuiesc că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Femeia muncea în Austria şi vecinii spun că s-a întors în ţară în urmă cu două zile. Criminaliştii se află la faţa locului. În afară de băieţelul de trei ani, cei doi mai au un fiu, în vârstă de 13 ani, care nu se afla acasă.

UPDATE Procurorii au descoperit că femeia a fost omorâtă cu 13 lovituri de cuţit, după ce au numărat tot atâtea răni pe corpul victimei, cele mai multe fiind pe piept.

„Femeia a fost ucisă cu 13 lovituri de cuţit, după care soţul s-a spânzurat de ţevile de apa caldă, pe hol, cu o sârmă, motivul presupus de noi fiind gelozia. Femeia s-ar fi întors din străinătate în urmă cu dou zile şi i-ar fi comunicat soţului că şi-a găsit pe altcineva şi ca doreşte să divorţeze”, a declarat procurorul criminalist Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. În apartament nu s-a găsit niciun bilet de adio, însă lucrurile sunt aruncate peste tot, haotic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.