Un bărbat a ucis 13 persoane, printre care şi un bebeluş, într-un...

Un bărbat a ucis 13 persoane, printre care şi un bebeluş, într-un sat din Serbia

0
DISTRIBUIȚI

serbian_police

Un atacator a ucis astăzi treisprezece persoane, dintre care un bebeluş, şi a rănit alte trei într-un sat în apropiere de Belgrad, capitala Serbiei, relatează televiziunea de stat RTS, citând o sursă din cadrul poliţiei, potrivit AFP.


Un purtător de cuvânt al Ministerului sârb de Interne a confirmat pentru AFP că mai multe persoane au fost găsite moarte în două case, în satul Velika Ivanca, la 50 de km sud de Belgrad. El nu a precizat totuşi numărul victimelor, afirmând că a fost deschisă o anchetă, informează Agerpres.

Potrivit AP, purtătoarea de cuvânt a spitalului de urgenţă din Belgrad, Nada Macura, a spus că atacatorul, un bărbat de 60 de ani identificat doar sub numele de Ljubisa B., a folosit o armă cu care a ucis şase bărbaţi, şase femei şi un copil. Motivele atacului nu sunt pentru moment cunoscute.

Reprezentanta spitalului a spus că bărbatul a încercat să îşi ucidă şi nevasta şi apoi să se sinucidă. Amândoi au rămas în viaţă, însă cu răni grave. O altă persoană a fost rănită. Ea a mai afirmat că, din câte se pare, atacatorul nu este un alienat mintal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.