Un bărbat suspectat de comiterea atentatelor din Boston a fost arestat, poliția...

Un bărbat suspectat de comiterea atentatelor din Boston a fost arestat, poliția caută încă un bărbat. Cum arată cei doi VIDEO UPDATE Bărbatul arestat a murit

0
DISTRIBUIȚI

boston explosions

FBI a difuzat astăzi fotografii şi imagini video cu doi bărbaţi care sunt suspecţi în dublul atentat cu bombă de la maratonul din Boston şi a cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea acestora, informează Mediafax. Cei doi bărbaţi au fost surprinşi în imagini mergând unul alături de celălalt în apropierea liniei de sosire la maraton, înaintea exploziilor care au ucis trei oameni şi au rănit aproape 180.

Un suspect în atentatul de la maratonul din Boston a fost arestat azi dimineaţă, dar poliţia încă îl caută pe al doilea suspect în apropiere de oraşul în care au fost auzite explozii şi focuri de armă, a anunţat cotidianul Boston Globe.


Suspectul a fost arestat în Watertown, în apropiere de Boston (nord-est), în cadrul unei curse de urmărire lansate după uciderea unui poliţist în campusul Massachusetts Institute of Technology (MIT), a precizat cotidianul.

UPDATE Cele două persoane suspectate de comiterea atentatului sunt doi fraţi de origine cecenă, afirmă vineri postul american NBC News, în timp ce poliţia era angajată în continuare într-o vastă cursă de urmărire a unuia dintre aceştia. Poliţia americană a confirmat moartea unui suspect în ancheta privind dublul atentat din Boston, arestat în cursul nopţii, şi a anunţat că urmăreşte un al doilea bărbat. Suspectul urmărit se numeşte Dzhokhar Tsarnaev şi este în vârstă de 19 ani, potrivit presei americane, care adaugă că cei doi sunt rezidenţi americani. utorităţile au ordonat vineri oprirea tuturor mijloacelor publice de transport în regiunea Boston, în nord-estul Statelor Unite, şi au cerut locuitorilor să rămână în case, în timp ce poliţia continua urmărirea celui de al doilea suspect de comiterea luni a dublului atentat cu bombă. Locuitorii din vestul Bostonului şi din şase localităţi vecine au fost îndemnaţi să stea acasă, iar toate autobuzele şi trenurile din oraş au fost oprite din ordinul guvernatorului Deval Patrick, în timp ce poliţia urmărea al doilea suspect, după ce l-a ucis prin împuşcare pe primul. Cei doi bărbaţi au fost surprinşi în imagini mergând unul alături de celălalt în apropierea liniei de sosire la maraton, înaintea exploziilor care au ucis 3 oameni şi au rănit aproape 180.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.