Un nou protest la Clinica de Dermatologie. Șeful clinicii: „Dacă aleșii locali...

Un nou protest la Clinica de Dermatologie. Șeful clinicii: „Dacă aleșii locali votează mutarea, ieșim în stradă”

1
DISTRIBUIȚI

dermato03_resize

Un nou protest al cadrelor medicale de la Clinica de Dermatologie a avut loc în această dimineață, după ce, săptămâna trecută, aproape 100 de oameni au ieșit în curtea Clinicii, întrerupând activitatea pentru 20 de minute. Motivul nemulțumirii este intenția primarului Nicolae Robu de a muta clinica într-o clădire pe strada Daliei, în Complexul Studențesc, unde a funcționat Universitatea Tibiscus.

Astăzi, aproximativ aproximativ 50 de medici, asistente, pacienți, plus angajați de la Clinica de Radioterapie, au ieșit din nou în curtea clinicii, în cadrul unui protest spontan de 15 minute.


Caius Solovan, directorul Clinicii de Dermatologie, a declarat pentru PRESSALERT.ro, că va încerca prin toate metodele să împiedice mutarea instituției pe care o conduce. “Din câte știu, mâine se votează în plenul Consiliului Local mutarea clinicii în Complex. Noi vom participa la plen și vom încerca să împiedicăm aprobarea acestui proiect. Dacă va trece, noi vom face proteste în stradă. Am fost astăzi în audiență și la prefect, să vedem ce se poate face”, a spus Solovan.

1 COMENTARIU

  1. sa o mute in fosta cazarma de linga puscarie, este spatiu suficient, nu trebuie universitatii tot spatiul. este si aproape de facultatea de medicaina, de alte clinici (maxilo-faciala), de mijloacele de transport in comun, exista spatiu pt amenajarea unei parcari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.