”Urșii” de la Timba, scorul sezonului în meciul cu Giurgiu

”Urșii” de la Timba, scorul sezonului în meciul cu Giurgiu

0
DISTRIBUIȚI

timba pitesti 1 (12)

BC Timba a demonstrat că nu se predă ușor în fața celor de la CSȘ Giurgiu, pe care i-au învins la scorul aproape incredibil de 118-65 și au echilibrat la 2-2 scorul general din play-out. Față de meciul de ieri, o partidă mai strânsă în a doua repriză, de data aceasta ”urșii” și-au apărat perfect”bârlogul” și duc duelul în meciul decisiv.

BC Timba a început din nou foarte bine prima repriză contra celor de la CSȘ Giurgiu.


Timișorenii au jucat foarte bine ultimele trei minute ale primului sfert, în care au reușit să își mărească avansul de la 14-12 după șapte minute de joc la 28-12 scorul după primele zece minute. În sfertul al doilea, meciul a fost mai echilibrat și la pauză tabela indica 50-31. Sfertul al treilea a consemnat superioritatea de necontestat a galben-negrilor, care au reușit să îl blocheze pe Petty, iar americanul nu și-a mai făcut de cap pe teren. Rezultatul a fost scorul, 82-47, o diferență imposibil de recuperat, astfel că ultimul sfert nici nu a mai contat.

Principalii marcatori au fost Jermont Horton, 33 de puncte, Jordan Glynn, cu un nou double-double de 18 puncte și 11 recuperări, Rickey Huckaby, 15 puncte, Denham Brown, 14 puncte și Alex Johnsson, 13 puncte. Perry Petty a marcat azi doar 18 puncte pentru Giurgiu . Meciul decisiv se va juca pe terenul celor de la CSȘ Giurgiu, deoarece echipa din sudul țării a fost mai bine clasată în sezonul regulat, locul 12 față de locul 13 al Timbei. Echipa care învinge scapă de retrogradare, iar învinsa va juca împotriva celor de la Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.