Vader, cea mai îndrăgită trupă de metal extreme din Estul Europei, în...

Vader, cea mai îndrăgită trupă de metal extreme din Estul Europei, în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

vader

Cea mai îndrăgită trupă de metal extrem de Estul Europei, Vader, va susţine un concert la Timişoara în data de 18 aprilie, evenimentul fiind inclus în turneul internaţional Back to the Black Tour 2013, în cadrul căruia formaţia va susţine recitaluri în Germania, Danemarca, Franţa, Bulgaria, Italia, Ungaria, Cehia sau Olanda.

Vader este indubitabil cel mai prestigios produs pe care scena de metal poloneză l-a oferit circuitului mondial.


Este prima trupă din Estul Europei care a semnat un prim contract cu o casă de discuri din Vestul Europei, imediat după căderea Cortinei de Fier (Earache Records din Marea Britanie) şi prima trupă de metal extrem din categoria grea care a concertat în România, în 2004. Apartenenţa organică la estul Europei şi-a spus cuvântul şi în privinţa numărului de apariţii live în acestă zonă. Turneul actual al trupei include un playlist compus în principal din piese de pe clasicele Sothis (1994) şi Black to the Blind (1997), iar o premieră absolută a turneului o prezintă şi faptul că Vader va concerta pentru prima dată în Timişoara.

În calitate de invitaţi speciali ai polonezilor vor veni Melechesh din Israel, care va aduce în atenţia auditoriului o muzică specială, inspirată de sonorităţile Orientului Mijlociu. Trupa fondată în Ierusalim în 1993 şi nevoită să îşi schimbe locaţia în Olanda din cauza persecuţiei religioase la care a fost supusă, a editat în cei peste 20 de ani de carieră materiale discografice emblematice, cum ar fi As Jerusalem Burns…Al’Intisar , Sphinx sau The Epigenesis. În deschiderea celor două trupe vor urca pe scenă alte două formaţii exponente ale genului thrash/death, respectiv Sterbhaus (Suedia) şi W.I.L.D. (Franţa). Biletele la concertul de la Timişoara, care va avea loc la clubul Daos costă 40 lei în avans şi 50 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.