Velcea, înaintea meciului cu Luceafărul Oradea: „Mentalitatea fotbalistului român este alunecoasă”

Velcea, înaintea meciului cu Luceafărul Oradea: „Mentalitatea fotbalistului român este alunecoasă”

0
DISTRIBUIȚI

velcea03_resize

ACS Poli vrea să lege două victorii după succesul cu Damila Măciuca. Timişorenii joacă sâmbătă în deplasare la Luceafărul Oradea şi singura variantă pentru Vali Velcea & compania este victoria, care să îi scoată definitiv din pasa proastă de la începutul returului.

ACS Poli s-a trezit după ce s-a impus cu Damila Măciuca, una dintre contracandidatele la promovare.


Luceafărul Oradea se află pe locul 11 în Seria de Vest a Ligii a II-a şi nu mai are pretenţii la promovarea în Liga I sezonul viitor. De aceea, Vali Velcea vrea cele trei puncte din judeţul Bihor. „Întâlnim o echipă bună a campionatului Ligii a II-a, o echipă care e în transformare, cu mulţi jucători tineri. Au un proiect frumos de a creşte tinere talente. Este o echipă care, datorită tinereţii şi voinţei, poate pune probleme oricărei altei echipe. Pentru mine este un meci din care îmi doresc trei puncte”, a declarat tehnicianul lui ACS Poli.

Pentru acest meci, este suspendat fundaşul Sacir Redjepi, iar atacantul Marco Enciu este în continuare în recuperare. Antrenorul spune că echipa trebuie să rămână concentrată la campionat şi să nu se îmbete cu apă rece după victoria cu Măciuca. „Moralul este unul bun, dar trebui să rămânem extraordinar de concentraţi pentru că mentalitatea fotbalistului român este alunecoasă. Aş vrea să cred că am format un grup bun din multe puncte de vedere şi aici aş sublinia atitudinea, fără de care nu se poate realiza nimic”, a mai precizat Velcea. Pentru acest meci, şi tănărul fundaş Cristian Bocşan, jucător de 18 ani din pepiniera proprie, va face parte din lot. Meciul se va juca sâmbătă. de la ora 11.00, la Sânmartin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.