Velcea vrea să spargă seria ghinioanelor cu Măciuca

Velcea vrea să spargă seria ghinioanelor cu Măciuca

0
DISTRIBUIȚI
velcea03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

ACS Poli joacă sâmbătă cu Damila Măciuca, una dintre contracandidatele sale la lupta pentru promovare. După un start de retur nereușit, Vali Velcea spune că jucătorii nu au probleme de moral și că sunt gata să lupte pentru cele trei puncte.

Echipa din județul Vâlcea se află pe locul patru, cu 28 de puncte, cu trei mai puține decât au bănățenii, dar și un meci mai puțin jucat în retur.


Pentru meciul de mâine, Damila Măciuca, antrenată de Claudiu Niculescu, nu îl va putea folosi pe golgheterul Albert Voinea, suspendat. Timișorenii vor putea conta însă pe toată echipa, mai puțin pe atacantul Enciu, accidentat. Pentru acest meci se așteaptă și revenirea lui Ovidiu Petre. ”Ne aflăm în fața unui meci dificil pentru că acum avem o mai mare nevoie de cele trei puncte. Starea psihologică a echipei este bună, deși jucătorii au fost puțin speriați după ultimele meciuri. Întâlnim o echipă bună, care încearcă să joace un fotbal combinativ și care are jucători experimentați. Dintre jucătorii buni se remarcă Adrian Popa, dar și cei doi fundași centrali”, a declarat Vali Velcea despre meciul de sâmbătă.

Tehnicianul lui ACS Poli a vorbit și despre Mihai Dina și Petre Goge, jucătorii cărora le-a propus rezilierea contractelor. ”Cu Dina am încheiat pe cale amiabilă. Noi l-am luat la echipă, l-am luat în cantonament, dar nu a dat randamentul scontat. Fiind și atacant, toată lumea întreabă câte goluri a marcat, adică niciunul. Cu Goge ne-am înțeles deja, mai rămâne să vină impresarul să semneze actele”, a explicat Vali Velcea. Meciul cu Damila măciuca se va juca sâmbătă, de la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.