Victimă a clanului ţigănesc „Diamant”: „Ne dădeau resturile de mâncare care rămâneau...

Victimă a clanului ţigănesc „Diamant”: „Ne dădeau resturile de mâncare care rămâneau de la copiii lor”. Ce sumă enormă trebuie să plătească Fiscului german pentru amenzi

4
DISTRIBUIȚI
victima diamant
Victima clanului Diamant cu somaţia Fiscului german ca să plătească amenzi de 31.000 euro

Una dintre victimele clanului ţigănesc Diamant a rupt tăcerea şi a povestit, pentru PRESSALERT.ro, calvarul prin care a trecut în cele cinci luni cât a fost, practic, transformat într-o maşină de făcut bani de cei care acum au fost puşi sub acuzare de către DIICOT. Bătăi, umilinţe şi amenzi neachitate de peste 31.000 euro pentru maşinile care au fost înmatriculate pe el în Germania, dar folosite de membrii grupării – acesta este finalul povestii amare a lui Tiberiu Chindea, care locuieste într-o locuinţă de la marginea localităţii timişene Sânmartinu Maghiar.

După ce ajuns în Germania, unde trebuia să fie şofer de microbuz, a început calvarul. „După ce Emanuel, ginerele lui Diamant, cel pentru care trebuia să lucrez, nu a mai avut bani pentru droguri, băutură şi a vândut microbuzul.


Pe mine m-au dus la Diamant, pe care nu-l cunoşteam. Lui Diamant i-au cerut 500 de euro, pentru că în Germania între clanurile ţigăneşti şoferii se vând de la câteva sute de euro până la 1.500 euro,  dar le-a dat doar 200 euro”. Victima a povestit că ” Diamant te teroriza, te bătea, te obliga să-i îndeplineşti ordinele fără să comentezi. Mie mi-a pus cuţitul la gât când am refuzat. Te forţau să conduci la viteze foarte mari pentru că vroaiau să aducă cât mai multe maşini. Făceau şi 10.000 euro pe zi. Când nu lucram pentru Diamant, mă lua fiul lui, Ministru, şi ginerele lui Gabriel. Te lăsau fără mâncare, fără apă. Ministru îţi dădea resturile de la ce mâncau copiii lui sau nevasta. De la 90 de kilograme m-am întors acasă având 60 de kilograme”.

Una dintre metodele clanului ţigănesc pentru a nu avea probleme cu autorităţile germane înmatriculau maşinile pe numele celor pe care-i exploatau. Pe numele lui Tiberiu au fost înmatriculate trei maşini, iar de curând a primit din Germania o somaţie prin care Fiscul îi cere să plătească amenzi în valoare de 31.000 euro. Riscă să ajungă în închisoare pentru acest lucru deoarece nu are bani să plătească amenzile.

Membrii clanului Diamant, acuzaţi de DIICOT de grup infracţional organizat şi trafic de persoane, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru că judecătorii au considerat ca nu sunt un pericol social, deşi au admis ca sunt probe care sa dovedească infracţiunile de care sunt acuzaţi.

 

4 COMENTARII

  1. Si ce dacă, tiganu a fost mai deștept decat toți, aici incluzând si pe judecătorii buni la suflet.
    Așa că taci române si nu te mai vaicari!

  2. Fraiere nu mie mila de tine.Trebuia sa te gandesti cand ai plecat cu cine mergi.Sa inventat telefonu si 112 e nr European.primul politist care al vedeai si cred ca ai vazut multi an Germania te ajuta si ai aresta pe toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.