Victor Ponta: ”Adrian Năstase e unul din oamenii care are dreptul să...

Victor Ponta: ”Adrian Năstase e unul din oamenii care are dreptul să îmi dea sfaturi”

2
DISTRIBUIȚI

ponta_nastase_ziuaveche_ro_64025900

Premierul Victor Ponta a declarat, aseară, că fostul prim-ministru Adrian Năstase este unul dintre oamenii care are dreptul să îi dea sfaturi şi că nu va fi supărat niciodată pe acesta. „N-o să fiu niciodată (supărat pe Adrian Năstase – n.r). În ceea ce mă priveşte, cred că e unul din oamenii care chiar are dreptul să îmi dea sfaturi. Şi are şi pregătirea, căderea să îmi dea sfaturi”, a spus Ponta, la B1 TV, informează Agerpres.

Comentând remarca lui Adrian Năstase conform căreia premierul a fost foarte prezent la CSM, Victor Ponta a afirmat că este bucuros să ştie că de azi şi-a preluat atribuţiile un nou ministru al Justiţiei.


„Eu cu domnul Năstase întotdeauna am vorbit, m-am sfătuit şi e un om care chiar ştie şi înţelege foarte mult din ce înseamnă guvernarea. Cred că a exprimat o amărăciune pe care într-un fel o am şi eu. Mi-am exprimat-o azi la grupurile parlamentare şi am spus faptul că, după 70 de ani de când s-au confiscat proprietăţile, au fost atâtea guverne de dreapta care nu au dat nimic înapoi, ajunge un prim-ministru social-democrat care restituie în natură şi restituie sume importante din bugetul public. Nu e un lucru care să mă facă fericit”, a spus premierul.
El a adăugat că înţelege amărăciunea fostului prim-ministru, dar trebuie respectat principiul restitutio in integrum, prevăzut de Legea 247/2005.  Potrivit lui Ponta, Adrian Năstase va fi prezent la Congresul PSD de la finalul săptămânii, dar nu a putut preciza dacă acesta va avea sau nu un discurs.

Adrian Năstase a scris pe blogul personal că ar dori să vadă la televizor „nu doar vizite la CSM, ci şi vizite sau întâlniri în câteva fabrici performante”. „A început o nouă fază de «privatizări» pentru că trebuie să luăm nişte bani cu care să plătim restituirile de proprietăţi, pentru a face dreptate în lume, pentru cei care îşi descoperă titluri de proprietate prin Ecuador sau Columbia”, a adăugat Năstase.

2 COMENTARII

  1. amandoi niste LEPRE,la puscarie jigodiilor,unu-i HOT infect si celalalt coautor la lovitura de stat,comisia de la Venetia a dat verdictul clar !!! mai devreme sau mai tarziu veti sfarsi in puscarie gunoaielor !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.