Weekend cu concerte Studentfest, Paraziţii, Miki Love şi Şuie Paparude

Weekend cu concerte Studentfest, Paraziţii, Miki Love şi Şuie Paparude

0
DISTRIBUIȚI

pressalertweekend(1)

ASTĂZI Amatorii de concerte au parte de recitaluri cu Vali Ungureanu & Friends (Cucaracha Pub, ora 20.30), The Weekend Band (Bunker, ora 22) şi Phaser (Scottish Pub, ora 22). Pentru cei care preferă spectacolele de stand up comedy la Life!Pub de la ora 21 are loc un show cu Ady Bobo şi Gabriel (10 lei), iar amatorii de petreceri sunt aşteptaţi la Sound Proof Party cu Zero, Oighan, Waveskope (Arqa). La Arad, la clubul Flex în această seară are loc un concert folk cu timişorenii de la Pragu De Sus.

VINERI La Heaven Studio are loc un concert cu Paraziţii (20 lei), la Cuib d’Arte de la ora 21 e concert folk rock Călin Bârcean şi Paul Şufaru, iar la Daos Club de la ora 20 e Studentfest 2013 Paradox, unde vor avea loc concerte cu Rubik s Cube, Theory of Mind, Ad Hoc, Era Ticăloşilor şi The Chase.


La Setup Venue de la ora 22 are loc aniversarea a doi ani de existenţă a Reggaelize it! Cu invitatul special  Deadly Hunta (10 lei), la The Note Pub mixează DJ-iţa topless Miki Love, la Tunnel mixează Kool şi Nannok, la Fratelli vine DJ Pete (Mykonos) iar la Zambara e party cu Prâslea, Suciu şi Tina.

SÂMBĂTĂ La Setup Venue are loc un concert cu Şuie Paparude  (Bilet: 15 lei până la ora 0, 20 lei după), iar la Arqa amatorii de muzici electronice au parte de o noapte cu NU ZAU, Vess şi Dan Maxim ( Bilet: 10 lei până la ora 1, 15 lei după). La Heaven Studio e Evolution Show şi Anastasia Sandu, iar la Zambara  e party cu KJK, Dubase, Angel (Bilet: 10 lei). Amatorii de concerte mai altfel au parte de un recital cu Sasha Bota, Anghel Mailat şi Sergiu Cătană la Jazz Office de la  ora 21.30, iar la Librăria Cărtureşti (Mercy), de la ora 18, cei de la Paperjam lansează primul lor E.P. numit Papercuts.

DUMINICĂ În Sala „Ion Vidu”, de la ora 19.00, va avea loc un concert caritabil ROUTE 44 cu Mirela Iacob, Szabo Zsolt, Teo Milea, Victor Miclăuş, Sorina Savii, Vali Potra, Ion Dorobanţu, Teo Pop, Lucian Nagy, Petru Ionuţescu şi Joe Gaspar (Bilet: 25 lei).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.