Weekend cu Paula Seling, Massari, Ioan Gyuri Pascu şi Luna Amară

Weekend cu Paula Seling, Massari, Ioan Gyuri Pascu şi Luna Amară

0
DISTRIBUIȚI

weekendpressalert

ASTĂZI. Concertul cu Paula Seling este programat la Jazzissimo Lounge. La clubul Daos are loc un recital cu Trupa FM (intrarea liberă), iar la Scottish Pub se desfăşoară un concert cu Silviu Paşca (intrarea liberă). În cadrul manifestărilor Timishort, la cafeneaua D’Arc, de la ora 23.00, are loc un concert cu formaţia poloneză Napszykłat.


Amatorii de petreceri au parte de
Romeo N Juliet Party la Arqa, Souled Heat cu Angel şi Nazo la Atelier Cafe, Supermarket Fun la Eve Fashion Lounge, de la ora 21.00, la Life!Pub are loc evenimentul caritabil numit „Şi îngerii au nevoie de speranţă“, iar la Bunker. de la ora 22.00, e stand up comedy cu George Bonea şi Victor Drăgan. La Arad, la Club Flex, de la ora 21.00, va avea loc un concert cu Tribute Scorpions.

VINERI. Concertele cu E.M.I.L, East Roots şi Mere au loc la clubul Daos, la Eve Fashion Lounge, de la ora 22.00, e show cu Petrică Ionuţescu & DJ Sam (Grecia), la Setup Venue e eveniment cu concert Shazalakazoo (Serbia), plus DJ  Vasile & DJ Injektah. Amatorii de petreceri au parte de la miezul nopţii de Cristi Cons & Vlad Caia, plus Zefzeed & G 76, la Zambara (bilet: 10 lei până la 1.30, 20 lei după), iar la Arqa se desfăşoară Sound Proof 2, cu Zero (BetaKru), Waveskope, Mad Zorno, Leave U şi Escape. La Jazzissimo Lounge, de la ora 22.00, are loc o seară lăutărească cu M.A. Jr.

SÂMBĂTĂ. Artistul canadian Massari este vedeta serii la Heaven Studio, la Snake are loc un concert de lansare a noului album Ioan Gyuri Pascu (30 lei), iar la Daos sunt concerte cu Luna Amară, Goodbye to Gravity şi Nomega. Amatorii de petreceri au parte de TM Pressure cu invitatul special Trusta (Finlanda), la D’Arc pe Mal, iar la Zambara de la miezul nopţii are loc un party cu Tasteful Indiecency. La Arad, la club Flex are loc un concert cu Paraziţii (25 lei).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.