A patra etapă a Campionatului Județean de Automobilism și-a desemnat câștigătorii

A patra etapă a Campionatului Județean de Automobilism și-a desemnat câștigătorii

0
DISTRIBUIȚI

raliu (40)

Piloții din Timiș s-au întrecut la Grand Tour Sânnicolau Mare în raliul din etapa a patra a Campionatului Județean de Automobilism organizat de ACR. De asemenea, la Sânnicolau a avut loc și etapa a treia a Campionatului de Karting. Câștigătorii celor trei clase au fost Zoltan Martincsek, Robert Makrai și Alexandru Krepelka, campionul de anul trecut.

La clasa 1 cel mai bun a fost Zoltan Martincsek, care a scos un timp de etapă de 01:28,66 cu un Peugeot 250 GTI, urmat de Raul Tudoreanu, care a concurat cu o Honda Civic, și Remus Iancu, care a alergat cu un Opel Corsa.


La clasa 2 s-a impus Robert Makrai cu un timp de etapă de 01:30,18, scos cu un Volkswagen Golf. El a fost urmat de Raul Tudoreanu și de Claudiu Popa, care a concurat cu un Opel Kadett. Alexandru Krepelka a scos un timp de 01:27,06 la clasa 3 cu un Peugeot 250GTI, cel mai bun timp la clasa a 3. Krepelka a fost urmat de Robert Makrai, care la această clasă a concurat cu o Lancia Delta, și de Preunca Daniel, cu o Honda Civic.

În clasamentul special feminin, cea mai bună a fost Diana Ștefănescu, care a scos un timp de 01:33,02, urmată de Mihaela Harceaga, cu un Peugeot 206 și Olimpia Onofricsuk, cu un Volkswagen Golf. La debutanți au concurat trei piloți, iar cel mai bun a fost Darco Pelici, care a scos un timp de etapă de 00:34,45 cu un Mitsubishi Colt, urmat de Mihai Preunca, cu o Honda Civic și Angelo Schuldesz, cu un Opel Corsa. La juniori, a concurat doar Marcovici Adrian. La fel, în etapa a treia a Campiontului Județean de Karting a fost de data aceasta un singur participant. Victor Nagy, atât la clasa Puffo Super Sport, cât și la Super Sport Seniori. La echipe, Schoko Baroque Racing i-a devansat pe cei de la Sport Masters Year 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.