ACS Poli, promovată matematic după ce Damila a pierdut la Vâlcea în...

ACS Poli, promovată matematic după ce Damila a pierdut la Vâlcea în ultimul minut

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Zrenianin

Prost să fii, noroc să ai. ACS Poli a promovat după un 1-1 pe terenul celor de la Maramureş Universitar Baia Mare, o echipă  din subsolul clasamentului şi cu grave probleme financiare. Cu toate acestea, ACS Poli, echipă cu un buget stabil nu a fost în stare să câştige şi face 44 de puncte. La Râmnicu-Vâlcea, Damila Măciua a pierdut însă cu 1-0, gol în ultimul minut şi rămâne la 41 de puncte. În caz de egalitate după ultima etapă, timişorenii sunt promovaţi datorită rezultatelor directe. Penultima etapă din Liga a II-a s-a petrecut în stilul caracteristic românesc, cu meciul de la Baia Mare început mai târziu din lipsa medicilor şi meciul de la Vâlcea întrerupt din cauza ploii torenţiale în minutul 66, o partidă foarte importantă în lupta pentru promovare.

Meciul de la Baia Mare a început cu 13 minute mai târziu decât era programat, deoarece gazdele nu aveau asigurată asistenţa medicală.


Vali Velcea nu a a putut conta pe Cristian Boldea, care şi+a rupt ieri mâna, şi l-a introdus în locul său pe Alex Boştină. Meciul nu a început deloc bine pentru ACS Poli, care s-a văzut condusă la pauză. Prima ocazie periculoasă a echipei antrenate de Romică Buia a venit în minutul 24, când Duruş a trimis mingea spre poartă, iar Kirev a scăpat-o. Bitiş a ajuns la balon din 2 metri dar a ratat incredibil peste poartă. Velcea nu a mai fost aşa de norocos şi prelungirile primei reprize. Bitiş a bătut o lovitură liberă din 25 de metri, mingea a ajuns la Olteanu, care a trimis-o în poarta bănăţenilor.

În repriza a doua, Szekely le-a mai tăiat din emoţii celor de la ACS Poli după ce a marcat dintr-un şut plasat venit în urma unei lovituri libere. Meciul a fost lipsit de faze pentru o bună perioadă de timp, până alb-negrii au primit o nouă lovitură. Cristian Bărbuţ a fost eliminat în minutul 80, ceea ce înseamnă ca nu va putea juca în ultimul meci de miercuri cu FC Bihor Oradea. Meciul s-a terminat 1-1, iar ACS Poli trăieşte periculos finalul de sezon.

ACS Poli: Kirev – Nohai, Petre, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, Poparadu, Trandu, Bălace (’71 Nanu), Szekely, Boştină (’56 Dobricean)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.