ACS Poli şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ până la sfârşitul returului. Vezi...

ACS Poli şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ până la sfârşitul returului. Vezi care este

0
DISTRIBUIȚI

ACS_poli_tm_damila_maciuca_pauzaTS023

ACS Poli trebuie să treacă în Vinerea Mare de CSM Râmnicu-Vâlcea, echipă antrenată de timişoreanul Alexandru Pelici. Timişorenii se simt tot mai aproape de obiectivul promovării şi îşi propun să câştige toate meciurile rămase până la ultima etapă din data de 5 iunie.

În liga a II-a au mai rămas de jucat şapte etape, iar ACS Poli va sta în două dintre acestea. Antrenorul Vali Velcea îşi doreşte o victorie acasă cu echipa din Vâlcea. Nu va fi uşor, deoarece de când a venit Alexandru Pelici oltenii au obţinut câteva victorii importante, ultima contra UTEI, contracandidată Timişoarei la promovare. „Este o echipă mult schimbată datorită antrenorului pe care îl ştiu foarte bine, Sandu Pelici, chiar mi-e prieten. Un antrenor organizat, cu aceiaşi jucători a reuşit să arate ca o echipă bună a ligii a II-a şi cu puţină şansă putea fi între primele locuri.


Îl felicit pentru munca depusă la Vâlcea. Nu e acelaşi stil de joc de la Voinţa, s-a adaptat la grupul pe care îl are. La Sibiu a jucat altceva, la Vâlcea altceva. Se adaptează la jucătorii pe care îi are”, a declarat Vali Velcea despre meciul de mâine. Pentru această partidă, este suspendat mijlocaşul Răzvan Trandu, care a fost eliminat în meciul trecut pentru cumul de cartonaşe galbene. Atacantul Marco Enciu a început să se recupereze şi să reia antrenamentele normale.

Staff-ul este încrezător în şansele de promovare ale echipei. „Drumul către obiectivul propus începe să se întrevadă din ce în ce mai frumos, dar în anumite condiţii. Să fim dispuşi să muncim mai mult decât până acum, să dăm dovada unui comportament de profesionişti, cu o mentalitate sănătoasă şi să valorificăm fiecare meci la maximum. Sunt în joc 3 puncte extrem de importante, vitale poate pentru a ne bucura cu toţii în 5 iunie de o nouă participare pe prima scenă fotbalistică. Aceste lucruri nu se pot întâmpla dacă nu formăm un grup, o echipă, care să tragă la acelaşi obiectiv”, a spus Velcea despre obiectivul de promovare. Meciul cu Vâlcea se va juca vineri de la ora 12 pe Stadionul „Dan Păltinişanu”.

Dina nu şi-a reziliat încă contractul

Managerul sportiv Călin Rosenblum a explicat că Mihai Dina se antrenează în continuare singur la club, deoarece contractul său nu este reziliat. Rosenblum a dat asigurări că se discută cu jucătorul şi în câteva zile sunt şanse să se rezilieze contractul pe cale amiabilă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.