ACS Poli trăiește periculos lupta pentru promovare. Elevii lui Velcea au pierdut...

ACS Poli trăiește periculos lupta pentru promovare. Elevii lui Velcea au pierdut cu FC Argeș

0
DISTRIBUIȚI

acs_poli_zrenianin_TS004

ACS Poli a pierdut cu 2-0 meciul de pe terenul celor de la FC Argeș, iar Damila Măciuca s-a apropiat în clasament după victoria cu Corona Brașov. Timișorenii au jucat bine în prima repriză, însă repriza a doua a aparținut gazdelor, care au reușit să înscrie și să mențină avantajul până la final. Elevii lui Vali Velcea au rămas în nouă oameni pe final după eliminarea lui Petrovic și accidentarea lui Redjepi. Din  nou, Ovidiu Petre a fost integralist, fără realizări notabile.

Meciul a avut două reprize total opuse. Prima repriză a consemnat suficiente ocazii de gol pentru jucători de la ACS Poli, nefructificate însă. Singura ocazie notabilă a piteștenilor a fost în minutul 17, dar mingea a trecut peste poarta bulgarului Kirev.


Din tabăra timișoreană, Szekely, Trandu și Bărbuț au fost gurile de tun în prima repriza. Din păcate, mingile trimise de cei trei au trecut fie peste sau pe lângă poartă, fie au fost prinse de portarul gazdelor Croitoru. Din nou, Răzvan Trandu a bătut bine o lovitură liberă, respinsă de argeșeni de pe linia porții în minutul 27.

Ratările aveau să se răzbune în repriza a doua care a început cu o acțiunea a lui Bărbuț, însă mingea ocolește spațiul porții. În minutul 48, Popa a marcat pentru oaspeți, după un contratac finalizat cu un șut din 6 metri. Gluma avea să se îngroașe trei minute mai târziu, după ce Ivănică a trimis cu capul balonul în poarta lui Kirev. Velcea i-a introdus în teren pe Boștină în locul lui Boldea, schimbare post pe post, dar l-a scos pe Bălace pentru a-l introduce pe Poparadu. Astfel, alb-negrii au rămas cu doi închizători deși erau conduși cu 2-0. Meciul a mers din rău în mai rău pentru bănățeni. Petrovic a primit al doilea galben în minutul 81 și va lipsi și meciul următor. ACS Poli a terminat meciul în nouă oameni după ce fundașul dreapta Redjepi s-a accidentat și nu a mai putut intra în teren. Cu schimbările epuizate, Velcea nu a mai putut face nimc, iar meciul s-a terminat 2-0 pentru gazde.

ACS Poli: Kirev – Redjepi, Petrovic, Șeroni, Marovic, Bărbuț, Petre, Trandu (´73 Dobricean), Bălace (´66 Poparadu), Boldea (´66 Boștină), Szekely

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.