Adversar infernal pentru CSU Poli în sferturile de finală ale Cupei României

Adversar infernal pentru CSU Poli în sferturile de finală ale Cupei României

0
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0001 (2)

Echipa de handbal masculin CSU Poli va întâlni vicecampioana Știința Bacău în sferturile de finală ale Cupei României care începe vineri la Brașov. Sorții au fost duri cu handbaliștii alb-violeți, care mai  aveau promisiuni din partea conducerii pentru un bonus financiar dacă obțineau o clasare bună în Cupa României.

Paradoxal, și conform vechiului regulament, Poli ar fi jucat cu Știința Bacău, deoarece timișorenii au terminat pe șapte, iar băcăuanii, pe doi în campionat. Anul acesta, regulamentul Cupei s-a schimbat și meciurile s-au tras la sorți, fără să se folosească împerecheri 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5. Primele două clasate, HCM Constanța și Știința Bacău, au fost capi de serie. În urma tragerii la sorți, echipele au fost grupate însă exact în această ordine.


Reprezentanții clubului CSU Poli spun că tragerea la sorți a fost ”pe bune” și e vorba doar de o coincidență. Timișorenii au fost reprezentați la tragerea la sorți de Sorin Sărăndan, directorul sportiv al echipei. Știința Bacău se anunță un adversar mai mult decât dificil pentru Poli. Oficialii clubului bănățean sperau ca tragerea la sorți să le scoată un adversar mai accesibil în cale, ca HC Caraș-Severin sau Pandurii Târgu-Jiu, echipe pe care le-au învins în campionat.

Președintele CSU Poli Ioan Silviu Doboși a declarat, în urmă cu două săptămâni, că jucătorii își vor lua salariile întregi dacă fac cel puțin un egal la Constanța, ceea ce echivala cu obiectivul de 12 puncte pentru retur. Poli a pierdut însă meciul cu campioana și le mai rămâne speranța unei clasări bune în Cupa României, pentru care Doboși le-a promis de asemenea un bonus. Căpitanul Cristian Fenici a semnat deja o înțelegere cu Bacăul, iar de la anul va juca pentru gruparea din Moldova. ”Chiar dacă vom juca cu Bacău în Cupă, eu sunt jucător profesionist și voi lupta până pentru Poli cu care sunt încă sub contract”, a declarat în urmă cu o săptămână Cristian Fenici. Dacă Poli ar face surpriza și ar trece de Bacău în sferturi, bănățenii ar urma să joace sâmbătă cu învingătoarea dintre HC Odorhei, locul trei în campionat, și HC Caraș-Severin, locul șase. Anul trecut Poli a jucat tot cu Bacău în sferturi și moldovenii au mers mai departe până în finala pierdută cu HCM Constanța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.