Ai buletin de Timișoara? Intri gratis la Fusion Festival de la Sibiu

Ai buletin de Timișoara? Intri gratis la Fusion Festival de la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI

fusionfestival

Timişorenii vor avea acces liber la cea de-a patra ediţie a Fusion Festival, o manifestare care se desfăşoară într-un cadru natural la Barajul de acumulare de la Gura Râului (judeţul Sibiu), care programează concerte cu Freestylers (Marea Britanie), Arnej (Canada) şi o serie de alţi artişti.

Conform site-ului organizatorilor, accesul este gratuit pentru bănățeni în ambele zile ale festivalului, care are loc în 12 şi 13 iulie pe baza unei rezervări online.  Decizia a fost luată ca urmare a unei trageri la sorți pe site-uri de socializare şi comunităţi online.


Cu Timișoara au concurat Cluj Napoca, Braşov, Târgu  Mureş, Craiova şi Sibiu. Organizatorii spun că au luat decizia de a oferi liber acces locuitorilor unui oraş din România din dorinţa de a facilita participarea la evenimentele muzicale. Desfăşurat într-un cadru natural la Barajul de acumulare de la Gura Râului, în muntii Cindrel, show-ul îmbină efectele multimedia cu muzică electronică şi spectacolele pirotehnice. Ediţiile precedente au adus pe scena festivalului nume sonore precum Cosmic Gate, Tomcraft, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Şuie Paparude şi mulţi alţii.  Conform organizatorilor, accesul timişorenilor se va face pe baza tichetului comandat exclusiv online şi a cărţii de identitate, care trebuie să dovedească domiciliul stabil în Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.