Alegerile de la Pojejena sau cum contrabandistul şef al Clisurii Dunării şi-a...

Alegerile de la Pojejena sau cum contrabandistul şef al Clisurii Dunării şi-a „uns” nevasta primar UPDATE Scorul final

8
DISTRIBUIȚI

Mira Radovancovici 2

Agitaţie mare, astăzi, la Pojejena unde s-a ales înlocuitorul în fotoliul de primar în locul pedelistului Omer Radovancovici, ajuns la puşcărie după ce a fost dovedit că a făcut contrabandă. Lupta s-a dat între soţia acestuia, Mira Radovancovici, care a intrat în PSD şi a candidat din partea USL, şi pedelistul Miladin Simonovici.

Duminică înainte de prânz Mira Radovancovici s-a instalat confortabil în secția de votare de la Pojejena. Contracandidatul ei a făcut la fel. Fost comisar al Gărzii de Mediu aflat la prima confruntare politică, Miladin Simonovici spune că e evident că Omer și-a trimis nevasta în cursă pentr a păstra puterea.  ”Au existat de la început zvouri că se vor fura alegerile. Sperăm ca asta să nu se întâmple și lumea să fie corectă până la urmă.


E drept că au existat mici incidente – că s-a uitat lipirea abțibildului ”votat” pe cartea de identitate a alegăturului sau că unii au intrat însoțiți în cabina de votare. Până la urmă sunt incidente minore. E devărat că au fost aduși de către oamenii lui Omer tineri feroce în fața secțiilor de votare ca să îi intimideze pe cei care ar fi votat pentru mine, dar cu ajutorul presei și aceștia au fost îndepărtați” – a spus Simonovici.  Mira Radovancovici nu a vrut ncicum să vorbească din motive de  soţ ”nu dau interviuri și am să vă spun de ce. Soțul meu a avut mari probleme pe care le are și acum. E închis pentru un dosar făcut așa cum se fac la noi, iar 50% se datorează presei care a scris numai neadevăruri despre el, pe bani. Am pațit-o și de aceea nu dau interviuri”.

Bătrânii comunei votează fără discuții cu Radovancovici . Stanca Stancovici spune că ar putea fi ultimul scrutin la care ia parte, iar despre fostul primar spune că ”a fost de treabă”. Gheorghe Zaberca îi împarte părerea – ”Omer a fost un om bun, Pojejena arată ca un oraș. Victoria pesedistei Mira Radovancovici este aşteptată în capitala contrabandei de pe Clisura Dunării, singura necunoscută fiind numărul de voturi pe care-l va primi.

UPDATE Mira Radovancovici a câştigat alegerile cu 1040 de voturi faţă de 760 ale contracandidatului său de la PD-L.

8 COMENTARII

 1. Dupa auzite ,votul pt. mira se platea cu 25 de roni si USL-si au mers prin sat sa adune votiri . Cei care au votat pt. ea , 35% din ei sint betivanii satelor , 50% sint hotii (de toate tipurile) ,contrabandistii ,braconierii,curentatorii de peste samd..si cu familiile lor , iar restul doar cretinii si handicapatii .
  Prin acest vot pt. o Mafiota Hoata , se vede ce fel de mizerabili au m-ai ramas in zona ,sint mai multi hoti decit cei cinstiti .
  Au votat pt. mira si mortii , cei din PDL l-au abandonat pe D-ul Miladin de vineri seara , se zice ca au fost platiti si iei , cei locali , s-a facut reclamatie la politie pt.aceste infractiuni , dar politia locala,a refuzat s-a intervina . ”Westul Salbatic , Romanesc” , ce mai !

 2. Ne sugi pe toti,fraiere si retardatule ce esti ,banii i-a dat marian balos si bula mare smeker din clisura mare fomist si cu pdl sau dus pe dunare 50.000 EUROOOOOOOOO

 3. @ ADRIAN / Bine ca scrisasi Adriane , ca sa ne dam cu totii seama ca tu faci parte din grupul de cretinii si handicapatii Clisurei Dunari .

 4. Daa, ca numa voi stiti limba romana , chiar in Pojejena sinteti cretini cu gramada (si chiar tu ,stiu ca nici n-ai terminat clasa a noua) si i-ti spun eu , ca o s-a vina si ziua pe care ti-o doresti , o sa vin direct la tine acasa ,pt. c-a stiu cine esti , rahatule risipit din jigodia comunista si informatorul securist de Caramba ,iar de vorbit , I-ti garantez , ca nu o s-a ai timp s-a scoti o vorba .

 5. inca putin si se va adeveri ce i-am zis retardatului de Omer. Marian asta nu este ceea ce este. Prea multe meserii stie, prea bine stie limba sarba pentru un Bucurestean. Simteam ca se forteaza sa faca pe prostul, pe incultul, pe beatul cand era de fapt treaz. Toate acestea au prins la incultul de Omer si la taranca de Mira si bineinteles la multi altii de teapa lor. Sa va demonstrez cat de simplu este ? de ce pana acum nu a aparut niciunde numele lui real pe internet in nicio lucrare, pe niciun site, cu toate ca este foarte priceput. De ce nu are facebook, twiter si altele ? GANDITI-VA PUTIN !!! La cate stie ma astept sa descopere si cine a scris aceste comentarii pe aici. Nu ma MIRA nimic dupa cate am observat pana acum din partea lui. E tare tipu . Sa joci teatru ani si ani de zile fara sa fii demascat. Interesant nu ? A iesit la inaintare acum…. . De ce ? Din naivitate ? O fi si asta dupa MINTEA unora . Mai interesati-va de unde vine si din ce familie provine si cred ca-mi veti da dreptate.

 6. cred ca ai dreptate stimate profesor Bozic. Dar de unde si pana unde te-ai autointitulat Razvratitul ? Ti-a violat Mira baiatul si nu ia platit sau la facut si pe el scav sexual ca pe multi. altii ? Pana mai ieri erai lingaul acestor mafioti, iar acum o dai cotita . Sau te-ai desteptat si ai aflat ca se vor duce amandoi dupa Omer pentru deturnari de fonduri europene ?

 7. Dupa inscaunarea ei prin cumpararea voturilor la primaria SRL Pojejena,noua aleasa pe cai oculte isi arata coltii prin amenintari,presiune si terorizare asupra celor care sunt impotriva clanului mafiot istalat cu ajutorul unor politicieni corupti,cazul prof.director MINDRU SLAVITA scoala Pojejena s-a incercat inlaturarea ei din functie pe 16 august la propunerea ticaloasei alese in mod nedemocratic ajutata de un tip Grindeanu de la inspectoratul scolar Resita,institutie care a dat calificativul directoarei de f, bine pana cand politicul va influenta cultura si invatamantul?amintim-razbunarea arma prostilor,castigarea bataliei nuinseamna castigarea si a razboiului.Daca ai dat spaga 50.000Euro de a intra in cercuri murdare pt a musamaliza deturnarea fondurilor europene si a banilor publici din decursul anilor,dosirea dosarelor grele nu va fi la infinit
  poti mitui pe oricine dar pe DUMNEZEU NU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.