Antonescu: “Premierul avea alergie la portocaliu, azi e rezervat la galben şi...

Antonescu: “Premierul avea alergie la portocaliu, azi e rezervat la galben şi albastru. Roşu e destul”

0
DISTRIBUIȚI

PNL13

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, astăzi, la Congresul UDMR, că i-a crescut inima când a văzut steagul secuiesc, în culorile galben şi albastru, aceleaşi ca ale PNL, spunând că premierul Ponta, care „până nu de mult avea o mică alergie la portocaliu, azi e rezervat la galben şi albastru”. Antonescu şi-a început discursul spunând că nu va vorbi în calitate de persoană, ci în calitate de preşedinte al PNL şi că nu a adus niciun cadou la Congresul UDMR, potrivit Mediafax.

„Vă doresc viaţă lungă şi, aşa cum se spune, împlinirea tuturor dorinţelor.


Nu v-am adus niciun cadou, sunt un pic stânjenit pentru că la Congresul PNL preşedintele Kelemen ne-a adus un cadou (steagul secuiesc – n.r) care a fost primit cu simpatie şi respect. L-am perceput, l-am înţeles şi îl păstrăm foarte bine pentru că nu dai unui adversar steagul tău. Nu am fost niciodată duşmani, este foarte preţios pentru noi”, a spus Antonescu, referindu-se la steagul secuiesc pe care l-a primit cadou de la liderul UDMR la Congresul PNL. Liderul PNL a mai spus că i-a crescut inima văzând la Congresul UDMR cele două culori din steagul secuiesc, galben şi albastru, aceleaşi ca ale PNL.

„Mi-a crescut inima văzând cele două culori. Astăzi şi întotdeauna, galben şi albastru sunt nişte culori dragi. Sunt uimit că premierul, care până nu demult părea a avea o mică alergie la portocaliu, astăzi este rezervat faţă de galben şi albastru. Nu am nicio problemă cu asta, dar am o problemă cu dorinţa domniei sale de mai mult roşu. Nu, roşu e destul”, a declarat liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.