Anunțul-bombă care ar schimba soarta alegerilor în PSD Timiș: Grindeanu iese din...

Anunțul-bombă care ar schimba soarta alegerilor în PSD Timiș: Grindeanu iese din scenă. Ce post țintește deputatul UPDATE Declarația surprinzătoare a lui Matei Suciu

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu op

Telenovela alegerilor pentru preşedinte executiv la PSD Timiş continuă cu o nouă veste bombă: retragerea deputatului Sorin Grindeanu din cursă în favoarea lui Adan Crăciunescu. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Grindeanu a declarat că „ne vom susţine reciproc, eu şi Adam Crăciunescu. Ori el pe mine, ori eu pe pe el. Avem nevoie de o reprezentare a Timişului la nivel central”.  Deputatul a confirmat că este posibil să se retragă din cursă în favoarea lui Crăciunescu, asta dacă va fi susţinut pentru funcţia de secretar general adjunct al PSD la nivel naţional.


Deşi momentan evită să confirme o decizie în acest sens, Grideanu a lăsat să se înţeleagă că acest scenariu nu îi displace.

UPDATE Deşi l-a bătut pe Vasile Blaga în cursa pentru un post de senator, Matei Suciu are dubii în privința acestor alegeri. Acesta a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că „prin înscrierea mai multor colegi în cursă vedem că e o competiţie cinstită”. Cât despre înţelegerea dintre Grindeanu şi Crăciunescu, Suciu spune că nu crede că e vorba de un pact şi că e o formă elegantă de-a lui Grindeanu de a se retrage din cursă. Totuşi, Suciu spune că nu ştie sigur dacă va candida pentru postul de preşedinte executiv al PSD Timiş, asta pentru că „în faţa lui Adam Crăciunescu mă gândesc dacă mai intru în cursă. Decizia o voi lua vineri, dar s-ar putea să optez pentru un post de vicepreşedinte cum sunt şi acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.