Aproape 20.000 de euro strânşi pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Vezi cine...

Aproape 20.000 de euro strânşi pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Vezi cine a fost cel ami mare donator

0
DISTRIBUIȚI

Euro 9 p

Cei aproape 200 de beneficiari ai Fundaţiei „Pentru Voi” din Timişoara vor avea parte de servicii mai bune, după ce în aprilie, care a fost luna mondială pentru conştientizarea autismului, s-au strâns 18.500 de euro. Banii au fost donaţi în cadrul a două evenimente desfăşurate la sfârşitul lunii ce au avut ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.


Astfel, vineri, 26 aprilie, a fost sărbătorită prietenia română – olandeză printr-o expoziţie de picturi inspirate de marii maeştri olandezi, găzduită de Galeria Jecza. Lucrările au fost puse în vânzare printr-o licitaţie tăcută, iar organizaţia olandeză WACR a donat 15.000 de euro pentru renovarea locuinţei protejate Ovidiu, destinată persoanelor cu dizabilităţi intelectuale severe.

Sâmbătă, 27 aprilie, Filarmonica „Banatul” a dedicat Fundaţiei „Pentru Voi” concertul simfonic „Lumina, în muzică şi imagini”, dirijat de maestrul Radu Popa. “ Mulțumim prietenilor olandezi pentru că au fost alături de noi atâția ani, pentru că ne-au sprijinit și ne-au învățat cum să avem grijă de persoanele cu dizabilități intelectuale. Mulțumim celor care au fost generoși în ajun de Paște și și-au dovedit încă o dată solidaritatea față de semenii lor cu dizabilități intelectuale”, a afirmat Laila Onu, directorul executiv al Fundației ”Pentru Voi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.