Ardelenii de la Nightlosers lansează Cinste Lor, la Timişoara

Ardelenii de la Nightlosers lansează Cinste Lor, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

nightlosers (50)

Trupa înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardeleneşti, Nightlosers, va susţine un concert de lansare a celui mai nou album al lor, Cinste lor, evenimentul urmând să se desfăşoare vineri, de la ora 21.30, la Snake Coffe & Lounge.

„N-am mai fost de mult timp în Timişoara şi aşteptăm cu nerăbdare acest concert. Mai ales că eu şi Hanno (n.n. Hoffer – solistul trupei) suntem bănăţeni şi suntem foarte legaţi de acest oraş. Noul nostru disc vine la nouă ani după precedentul şi a fost lansat  pe 21 martie la Silver Church în Bucureşti. Avem parte de o serie de invitaţii pentru a concerta la festivaluri din străinătate pentru această vară şi îi asigurăm pe toţi fanii noştri din Timişoara că vom trage un concert de zile mari“, ne-a declarat Claudiu Purcarin „Naşu“, din partea trupei.

Nightlosers au devenit cunoscuţi publicului român datorită pieselor “Beţivan Ratat” şi “Dragostea-i ca şi o râie“, iar printre concertele pe care le-au susţinut se numără o sumedenie de apariţii la festivaluri internaţionale cunoscute: două participări la “Sziget Fesztival” Budapesta, o apariţie la The Smithsonian Folklife Festival din Washington, concert în cadrul Moulin Blues Festival din Olanda, Labadoux Folk Festival din Belgia sau Nottoden Blues Festival din Norvegia, acesta din urmă fiind considerat de specialişti unul din cele mai importante festivaluri de blues din lume.

Noul lor disc conţine 11 piese, printre care se numără Shake rattle and roll (cunoscută mai ales datorită variantei cântate de Bill Halley & The Comets), Hey good looking (piesă care are parte şi de un videoclip de mare efect), Rolling And Tumblin’, Hey Joe, Route 66 (compoziţie cântată de-a lungul anilor de Nat King Cole, Chuck Berry, Rolling Stones sau Depeche Mode) sau „One Bourbon, One Scotch, One Beer“.


Biletele de intrare pentru acest concert costă 30 de lei, iar în deschidere va cânta trupa timişoreană Grave For Sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.