Argint la Olimpiada de sport școlar pentru baschetbaliștii de la Liceul Sportiv....

Argint la Olimpiada de sport școlar pentru baschetbaliștii de la Liceul Sportiv. Cum au ajuns doi handbaliști în echipă

0
DISTRIBUIȚI

baieti baschet

Echipa de baschet de tineret de la Liceul Sportiv „Banatul” din Timişoara a reuşit să obţină locul doi la Olimpiada de sport şcolar, deşi din echipă au făcut parte şi doi handbalişti.


Antrenorul băieţilor a fost nevoit să recurgă la această soluţie pentru că nu avea pe cine să includă în locul baschetbaliştilor accidentaţi sau care susţin în această perioadă examenul de Bacalaureat. Monica Dumitru, profesoara care i-a însoţit pe sportivi la Piteşti, unde a avut loc Olimpiada de sport şcolar, povesteşte că „am avut nevoie de ajutor şi atunci am adus în echipa de baschet doi handbalişti, care fac handbal de performanţă, pentru că aveam doar cinci baschetbalişti. Am luat doi handbalişti mai înalţi, mai bine făcuţi, care să-i ajute când e nevoie, să-i sperie pe adversari. Se potrivesc într-un fel cele două sporturi, eu zic că un handbalist poate tot timpul să joace baschet”.

Astfel, cu o echipă improvizată, tinerii de la Liceul Sportiv s-au întors la Timişoara cu medalia de argint. Mai mult, trei dintre sportivi au obţinut şi câteva premii speciale, de cel mai bun pasator, de coşgheter şi cei mai buni cinci baschetbalişti ai turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.