Asfaltarea românească a şpăgii

Asfaltarea românească a şpăgii

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota

Nu mai este de mirare că se reasfaltează bucata de autostradă dintre Timişoara şi Arad. Face parte din patentul românesc de a „sparge” banii publici. Puţini își mai aduc aminte cu câtă fală au fost inauguraţi kilometrii de semi-autostradă pentru că de la început s-a circulat cu restricţie de viteză, podurile erau neterminate, ca şi ieşirile spre localităţile de pe traseu.


Asta nu l-a împiedicat pe Emil Boc să se plimbe demonstrativ în apluzele slugoilor, mulţi dintre ei fiind cei care şi-au tras „parandărătul” din afacere. În special cei din instituţiile statului care ar fi trebuit să vegheze la bani. Inşi care au aprobat decontarea lucrărilor s-au retras strategic şi liniştiţi, cu buzunarele pline, în timp ce statul continuă să arunce bani în gaura neagră a României numită infrastructură. Şi nu este nici un semn că lucurile s-ar schimba. Atâta timp cât statul nu va face ceva cu adevărat concret pentru a proteja banul public, singurul lucru de care se vor bucura românii vor fi straturile de şpagă trase din buzunarele lor şi aşezate simetric ca asfaltul de pe autostrăzile nemţeşti în conturile băieţilor deştepţi.

2 COMENTARII

  1. Daca s-ar aspri legile si s-ar aplica legea , cu egalitate la toti( cum ar fi si cazul),sint ”sigur” ca 75% din Romani , vor fi in puscarie ! Vai de ea de tara , tara a nimanui .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.