BC Timișoara, încă fără antrenor. Managerul echipei neagă că l-a ofertat pe...

BC Timișoara, încă fără antrenor. Managerul echipei neagă că l-a ofertat pe tehnicianul de la BC Timba

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara-gaz metan medias02

Conducerea BC Timișoara încă nu a numit antrenorul pentru viitorul sezon competițional. Managerul general Leontin De Maio a infirmat faptul că BC Timișoara l-a ofertat pe Bogdan Murărescu, antrenorul celor de la BC Timba.

Clubul a rămas la cele patru variante exprimate până acum, Tudor Costescu de la BCM U Pitești, macedoneano-bulgarul Aleksandar Todorov, Marcel Țenter de la Gaz Metan Mediaș și Dragan Petricevic, fost tehnician al ”leilor” din Banat, acum antrenor în Tunisia.


Deocamdată, Consiliul de Administratie nu a luat încă o decizie în acest sens. Leontin De Maio a precizat că Bogdan Murărescu nu a fost însă ofertat. ”Nu i-am făcut nicio ofertă lui Bogdan Murăresu, cum s-a vehiculat în urmă cu două zile. Apreciem ce a făcut la Timba, dar nu este printre variantele noastre”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, managerul general al BC Timișoara.

În ceea ce privește jucătorii, nu vor fi păstrați decât Zlatko Jovanovic, cu încă un an de contract, George Toth, Zoran Milencovic și Georgian Păun și poate, Dragoș Andrei. De Maio a explicat că nu îi poate păstra pe Dominique Archie și Devan Downey la echipă. „Nu vom păstra din jucătorii cărora le-au expirat contractele. Devan Downey nu poate juca împreună cu Zlatko Jovanovic, s-a văzut asta la toate meciurile. Dominique Archie a venit la noi acum doi ani din SUA, de atunci a crescut ca valoare, și noi nu ni-l mai permitem. Dragoș Andrei se antrenează la Timișoara, în funcție de buget îi vom face o ofertă”, a mai precizat Leontin De Maio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.