Belgienii de la Krema Kawa au adus iureşul pe malul Begăi FOTO...

Belgienii de la Krema Kawa au adus iureşul pe malul Begăi FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1682336169">

kremakawa

Cei opt tineri belgieni care alcătuiesc trupa Krema Kawa au susţinut un concert memorabil aseară la D’arc sub Pod, pe malul Begăi, în faţa unui public cât se poate de divers, care i-a răsplătit pe artişti cu aplauze generoase.

Navigând în apele ska, afrobeat, balcanic music şi reggae, tinerii belgieni au oferit în premieră în oraşul nostru un spectacol adevărat. Printre piesele interpretate cu un deosebit şarm s-a numărat şi single-lul Mon quarter”, melodie care a avut un deosebit succes în topurile din Spania , „Respect the silence“ sau „Raggamuffin kip“. „Aveţi o ţară minunată cu păduri şi peisaje mirifice, noi nu prea mai avem aşa frumuseţi. Asiguraţi-vă că rămâne totul aşa şi Salvaţi Roşia Montană“, a fost mesajul transmis la un moment dat de muzicieni, care au avut numai cuvinte de laudă şi vizavi de locaţia concertului din Timişoara. Formaţia belgiană a susţinut un mini-turneu în ţara noastră care a inclus concerte în Cluj, Bucureşti şi Oradea, oraşul nostru fiind ultimul inclus pe listă. „Am avut un alt nume, dar ni l-am schimbat când am colaborat cu Gambeat, basistul şi producătorul Manu Chao. Am fost nevoiţi să ne schimbăm numele fiindcă pur şi simplu el nu putea să rostească numele nostru vechi. Aşa a apărut Krema Kawa. Totul se întâmplă foarte natural la noi, începem o temă cunoscută după care fiecare adaugă ceva în plus. Scopul nostru este să oferim energie pozitivă, raze de soare, good vibes. Ne-a plăcut foarte mult acest mini-turneu în România şi suntem nerăbdători să revenim pe aceste meleaguri“, ne-au declarat membrii trupei. Dincolo de stilul abordat, belgienii au reuşit să transmită doze serioase de bună-dispoziţie, iar diverşii muzicieni timişoreni aflaţi la faţa locului au avut de învăţat din această lecţie de „cum să contaminezi publicul cu entertainment de calitate“. Recitalul s-a încheiat cu două bisuri prelungite ale muzicienilor care le-au oferit timişorenilor un concert memorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.