“Brigadă mobilă” pentru sterilizat maidanezii din apartamente și curți

“Brigadă mobilă” pentru sterilizat maidanezii din apartamente și curți

1
DISTRIBUIȚI

daniflor17

Lunile februarie şi martie au fost agitate pentru iubitorii de animale din Timişoara, având în vedere că zilnic edilul-șef Nicolae Robu venea cu câte un anunț legat de reglementarea deținerii animalelor de companie: ba este taxă, ba nu este, ba iei amendă pentru un anumit număr de animale în casă, ba nu iei. Haosul s-a terminat atunci când Consiliul Local a adoptat hotărârea conform căreia proprietarii animalelor care nu sunt de rasă se le sterilizeze.


Astăzi, primarul a anunţat că „vom merge în cartiere cu clinica mobilă de sterilizare şi vom facilita posesorilor de astfel de animale să îşi sterilizeze câinii.  Se va face în perioada următoare şi recensământul câinilor şi al celorlalte animale având în vedere că acea hotârâre de consiliu local, dacă tot am adoptat-o, trebuie să o punem în practică”. Acţiunea va fi începută în două, trei săptămâni.

Momentan, Robu a putut afirma cu siguranță doar că sterilizarea animalelor va fi făcută de voluntari şi că se va dispune de o singură astfel de clinică mobilă. Însă costul și organizarea acestei activități rămân necunoscute.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.