Cântare cu whisky, hituri marca Bosquito şi o dedicaţie inedită GALERIE FOTO

Cântare cu whisky, hituri marca Bosquito şi o dedicaţie inedită GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1915030089">

bosquito (12)

Creatorii versurilor „Haaaai ai ai/Dă-i înainte cu tupeu/Haaaai ai ai/şi ai să vezi că nu e greu“, muzicienii care alcătuiesc trupa Bosquito, au susţinut un concert extraordinar aseară la Snake Coffee & Lounge, unde în faţa unui public nu foarte numeros, dar „dedicat“, au interpretat o serie de hituri din bogata carieră a formaţiei.

Din repertoriu n-a lipsit “Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcută celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, iar printre piese băieţii au strecurat şi câteva melodii incluse pe următorul material discografic al formaţiei, programat să apară în curând. Pentru a prinde curaj şi ca să fie în formă, managerul trupei, Ionuţ Contras i-a oferit pe durata concertului două pahare de whisky solistului Radu Almăşan. Drept urmare, cântarea a prins „culoare“. Un moment inedit al concertului a fost acela în care solistul a dedicat una din piese unui cuplu care s-a logodit în cursul zilei. Surpriza a fost că dedicaţia a fost tocmai pentru fratele lui Radu Almășan, care dealtfel şi-a achitat şi biletul de intrare la eveniment.

Foto: Zsolt Gabriel Horvath

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.