Care sunt parcurile în care vor fi amplasate terase FOTO UPDATE Cum...

Care sunt parcurile în care vor fi amplasate terase FOTO UPDATE Cum l-a scos din sărite pe primar planul viceprimarului

2
DISTRIBUIȚI

pl3 (Small)

Viceprimarul Traian Stoia vrea, în continuare, ca în cele mai importante parcuri din Timişoara să fie amplasate terase pentru că „toate oraşele mari europene au astfel de obiective ce contribuie la succesul turistic şi economic”, dar fără alcool, grătare şi mici. Astăzi, viceprimarul Timişoarei a prezentat şi o listă cu posibile amplasamente, care vor fi puse la dispoziţia doritorilor. În total, există zece amplasamente în Parcul Alpinet, Parcul Vasile Pârvan, Parcul A. Mocioni, Parcul Coronini, Parcul Scudier, o locaţie pe malul canalului Bega, lângă Podul Michelangelo şi plus alte două locaţii posibile în Parcul Rozelor.

pl1 (Small)

Viceprimarul a afirmat, astăzi, că „aceste amplasamente vor fi scoase la licitaţie în perioada următoare şi urmează ca doritorii să se adreseze primăriei. Apoi, vom face un regulament, scoatem amplasamentele la licitaţie şi o să avem terase în parcuri. De asemenea, avem o clădire în Parcul Copiilor care va fi folosită în acest scop”. Traian Stoia nu ştie câte terase vom avea în parcurile timişorene, dar speră că vor intra în bugetul local „mulţi bani”, în condiţiile în care preţul de închiriere pe metrul pătrat este acelaşi ca în Piaţa Operei şi în Piaţa Unirii.


Municipalitatea încearcă să găsească o soluţie pentru a amplasa cel puţin o terasă şi în Parcul Rozelor, pentru că lucrările au fost realizate din fonduri europene, mai ales că există surse de apă şi canalizare.

pl2 (Small)

UPDATE Nicolae Robu a explodat astăzi la auzul veștii că locațiile pentru terase sunt deja stabilite. S-a enervat și a spus că nici nu vrea să audă de aşa ceva pentru că „nu se scoate la licitaţie decât ce propune primarul prin decizia Consiliului Local Timişoara. Dacă aceste locaţii au fost propuse, nu înseamnă că vor fi şi scoase la licitaţie, mai ales că nimeni nu a purtat o discuţie cu mine cu privire la stabilirea acestor amplasamente. Orice idee ar avea oricine în Primărie, câtă vreme eu sunt primar şi până la urmă eu răspund de ceea ce se întâmplă în Timişoara şi pentru timişoreni, dacă eu nu împărtăşesc acea idee, ea nu va fi promovată, asta să fie clar”.

În ceea ce priveşte intenţia viceprimarului Stoia de a găsi soluţii astfel încât să poată fi amplasate terase şi în Parcul Rozelor, primarul Robu a adăugat că „nu voi fi de acord niciodată să se amplaseze o terasă în Parcul Rozelor, dar în Parcul Copiilor nu văd nicio problemă. Nu vreau să existe terase în toate parcurile, ar fi o prostie”. Întrebat dacă se află în conflict cu viceprimarul Traian Stoia, edilul şef a afirmat că „n-am nicio problemă cu niciun viceprimar, cu Traian Stoia am o relaţie foarte bună, nu am ce să-i reproşez”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.