Ce a vrut Ţârvelea să-l conştientizeze pe judecătorul Gheorghişan când i-a dat...

Ce a vrut Ţârvelea să-l conştientizeze pe judecătorul Gheorghişan când i-a dat foc la uşa apartamentului

1
DISTRIBUIȚI

piroman judecator

Bărbatul care i-a incendiat uşa apartamentului judecătorului Sorin Gheorghişan încearcă prin toate mijloacele să scape din arest, chiar dacă săptămâna trecută instanţa a dispus prelungirea arestării preventive cu 30 de zile.


Astăzi, la Judecătoria Timişoara, s-a judecat cererea lui Cătălin Ţârvelea de liberare provizorie. Avocata inculpatului a susţinut admiterea solicitării pe motiv că ” şi-a recunoscut fapta. Nu mai prezintă pericol social. Nu a dorit să creeze prejudicii materiale sau fizice, ci doar de a speria victima. Inculpatul trebuie să plătească pensie alimentară celor doi minori aflaţi în întreţinerea mamei, ori din arest acest lucru nu este posibil. În plus există o legătură afectivă cu fiica sa de opt ani care este afectată. Intenţia sa a fost de a conştientiza victima că se face vinovată de destrămarea căsătoriei sale”. În replică, procurorul de şedinţă a cerut respingerea solicitării, având în vedere rănile produse victimei, care a necesitat până acum 30 de zile de îngrijiri medicale, şi modul de comitere a faptei „din probe rezultând caracterul premeditat. A cules în prealabil informaţii despre adresa unde locuieţte victima, s-a deplasat în 12 aprilie şi a distrus cablurile de televiziune care intrau în apartament, apoi în 17 mai a achiziţionat un flacol cu combustibil, a forţat uşa de la intrare şi în toiul nopţii a incediat uşa, eistând riscul de propagare şi la celelalte apartamente. Este o variantă neverosimilă cea pe care a susţinut-o că a dat foc din greşeală”.  Ţîrvelea a cerut să fie lăsat în libertate

1 COMENTARIU

  1. Mda…e mai mult decit evident ca omul nu e pericol social…E chiar inofensiv, a vrut sa isi aprinda o tigareta cu bricheta, moment in care un flacon cu combustibil pe care el avea cu totul si cu totul intimplator asupra lui (posibil combustibil pentru soba familiara alimentata cu cauciucuri si haine sh) s-a aprins…Moment in care, omul a azvirlit continutul flaconului devenit deja incandescent „taman” pe usa judelui, care s-a intimplat sa ii fie in zona….Pai ce ? Unde sa arunce ? Sa fi luat foc ? Eu cred ca judele e de vina…Pentru ca s-a nimerit sa aibe usa in zona…. De ce , ma rog frumos, nu si-a luat casa la tara ? De ce sa aibe taman el usa in zona aceea ? E mai mult decit evident, Tzirvelea nu prezinta pericol social, citusi de putin…Chiar daca incendia (din greseala , evident) o benzinarie si ardeau oameni, e mai mult decit evident ca „maruntisuri de astea” nu sunt pericol social. Pericol social e Becali, care nu a incendiat nimic, asta e mai mult decit evident. In mod sigur, Tirvelea nu a a primit nici macar „masura interdictie parasirii tarii”, pentru ca, nu-i asa , omul nu e pericol social citusi de putin. Am putea spune ca e chir un „bine” social, un exemplu, etc, nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.