Ce afirmaţie a avocaţilor a fost catalogată ca aberantă de judecătorul din...

Ce afirmaţie a avocaţilor a fost catalogată ca aberantă de judecătorul din dosarul lotului Moraviţa 2. Cine a primit liber să părăsească ţara

32
DISTRIBUIȚI

stamora spaga elicopter 111

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, un nou termen din dosarul de corupţie al lotului Moraviţa 2, continuându-seinterogarea inculpaţilor. Doar doi dintre inculpaţi au fost audiaţi, unul dintre ei refuzând să dea declaraţii, iar un altul povestind cum i s-au dat în punctul Foeni 2 să ţină în maşină şpăgile strânse într-o zi – 1100 euro şi 400 lei. Discuţiile s-au înfierbântat în momentul în care judecătorul le-a atras atenţia inculpaţilor, avocaţilor şi procurorilor că va fi un singur termen la care părţile vor putea să propună probe în apărare sau acuzare.


Câţiva dintre avocaţi au cerut ca să poată propune probe şi după ce se vor analiza de către instanţă probele DNA. „Mi se pare aberant să-mi spuneţi după doi ani de proces că nu ştiţi ce probe are Parchetul. Fiecare-şi va propune probele la următorul termen. Nu o să accept discuţii de probe în rate. La acest volum de informaţii aşa consider că se poate face, ambele părţi având egalitate de tratament. Dacă se vor propune, ulterior, probe care puteau fi propuse de la început voi considera că este un abuz de drept şi le voi respinge”, a avertizat judecătorul. După câteva proteste firave, şedinţa  a continuat. Avocatul lui Ioan Rada a solicitat să-i fie ridicate clientului său toate inderdicţiile. În urma deliberării, instanţa a admis să-i ridice interdicţia de a părăsi ţara şi cea de a se prezenta la Poliţie regulat, menţinându-le pe cele de a nu purta armă şi de a nu-şi exercita profesia. Această decizie nu este definitivă putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

32 COMENTARII

  1. Toti ,dar toti care nu si-au RECUNOSCUT fapta vor lua cu executare si vor lua pedepse grele .Cine i-a invatat sa „lupte” impotriva PROBELOR evidente,i-au invatat prost ! Au avut ocazia sa-si recunoasca faptele si sa li se reduca pedepsele,nu au facut-o si vor suporta consecintele,au fost „scuturati” de avocati si i-au gaurit de bani , cei care si-au recunoscut faptele au primit reducere o treime si au luat cu suspendare…..restul vor baga galera .

  2. Rumburac Rac, se pare că tu ești pe lângă rău de tot. Toți cei 10 din lotul Moravița 2 care și-au recunoscut faptele au primit cu executare chiar dacă soluția nu este definitivă.
    Oameni luptă împotriva indiciilor nu a probelor pentru că până acum parchetul nu a prezentat nimic concret ci doar presupuneri și povești nemuritoare.

  3. e cert ca tu ai fost acolo si in curand iti spunem noi PA ! …cat despre planeta ,sunt pe a treie de la soare,tu cred ca esti lunatec 😉 ….ce dracu’ mai comentati cand stiti ca sunteti in cacat peste urechi !!! fiti in plm barbati si asumati-va ,ca pareti pielea pl asa de felu’ vost’ !

  4. @Fără Probe ………………………………………Hahaaahhahhahahahha povesti nemuritoare zici ?!?!? :))))))))))))))) ba’ tristule,toata Romania,tot omu’ de bine,tot romanu’ stie si e convins ca jepcuiati si la” intrare si la iesire” , stiau si cei din Congo cum mana-ti grebla se facu si tu o arzi cu „povesti nemuritoare” !!! pai stai asa ca nu-i asa 😉 ,ai sa vezi FINALUL ! 🙂

  5. Rumbu Rac , tu crezi că toți sunt ca tine ? Nu ne spui și nouă cum au disparut țigările din curtea I.J.P.F. TIMIȘ în martie 2010 ?

  6. @Fără Probe ,pai de ce sa-ti spun eu ma’ oaie,eu nu-s cu astea 🙂 ,ar trebui sa-mi spui ti mie ,ce si cum … Dorele tata,mie mi-e dor sa-i vad in parnaie pe aia care fac trafic de carne vie si masini furate,esti tampit sau citesti de la dreapta la stanga,nu pricepi ?! 😉 cartile sunt facute,daca au intrat la Gefängnis ,politicieni,urmeaza greii din fotbal,fratii Becali,Copos,Borcea,M.Stoica…etc-etc….,căluşarii din loturile Moravita,au şanse ZERO 😉

  7. rumbu rac esti constipat ca u nu te afli printre ei ,vezi poate ti sa pregatit si tie un dosar frumusel la diicot instrumentat de vreun procuror smecher sau esti mana in mana cu pft lipovei?? si te platesc aia cu niste baxuri de ashima sau trokadero sa spui povesti pe aici…plimba ursu ca rugineste lantu!!!

  8. @paaa……………unu’ la mana,esti expirat si doi,esti o lepra cu morcovu’ laCUR,jigodie penala,ai ciordit,mars in mortii ma-tii la celula,baga-v-as alup in gat de hoti borati !!!

  9. D.nilor mai usor cu acuzele si puneti.va mintea la contributie! La noi in Romania intreg sistemul este corupt, este maniera lor de fi si de trai, nu cred ca noi vom mai apuca in viata asta un sistem corect. Praf in ochi lotul cu moravita si alte vami de frontiera, banii se.mpart cu grei de la bucuresti, pe care nimeni nu.i va condamna vreodata! uitati.va si primarie a.ti auzit sa.i judece pe miut si cojocari, care au facut averi imense cu casele nationalizate, atatea acte falsificate la cartea funciara, au aparut proprietari falsi peste noapte,fabricati de ei si de judecatori corupti, ati auzit inainte de 89 vre.un tigan proprietar de casa in centrul istoric al timisoarei, nu cred! Pe ei de ce nu.i judeca nimeni, de ce nu se scriu articole, presa, televiziunea de ce nu.i vizeaza si pe ei? au nenorocit atatia oameni lasandu.i pe drumuri i.au dat afara din casa ca pe niste caini! Macar astia din vama n.au dat afara pe nimeni, chiar daca sunt corupti, dar oare sunt mai corupti decat judecatori si politicieni?

  10. @jane……………PAI DATORITA UNOR IMBECILI CA TINE SI CEI CE VOTATI USL ,MORTACIUNILOR DE ACEEA E HOTIE SI JAPCA IN TARA ASTA POPULATA DE LEPRE INFECTE,CAND S-A INCEPUT EPURAREA GUNOAIELOR DIN CAPU’ TARII,CAND AU INCEPUT ARESTARILE IN RANDUL POLITICIENILOR CORUPTI,POLITISTILOR SI VAMESILOR CORUPTI,PROCURORILOR SI JUDECATORILOR CORUPTI,ATI IESIT LA REFERENDUM SA VA TUF NATIA-N GURA DE SOBOLANI BORATI !!!

  11. D.le man-X, nu aveti cei 7 ani de acasa, de ce ma jigniti si injurati, de unde stiti pe cine am votat? Credeti ca PDL nu a fost corupt, va-nselati amarnic! cum credeti ca au facut averile, oare toti sunt nascuti din parinti bogati, sau sunt mostenitori a vreunor averi, de le permite sa duca un astfel de trai? Ce nu vreti dvs, sa vedeti si sa acceptati este ca cu aceste „epurari” pe care guvernul dinainte le-a facut a fost praf in ochii, ca sa-i distraga pe oameni de la adevarata problema a tarii: saracia in care ne.au adus! Politicienilor de ce nu li s.au diminuat salariile, sau sa fi venit vre.un tigan sa.i scoata afara din casa? Pai ne comparam cu judecatorii si procurorii care au peste 100 de milioane salariu/luna? Oamenii se agata de orice stire de acest gen si tind sa uite ca sunt saraci, ca mancarea a devenit un lux, ca mall/urile sunt pt.cei bogati, ca a merge intr.un concediu e un vis, ca merge la un medic nu.ti permiti,ca medicamentele se scumpesc an de an! Oare guvernul Boc si ceilalti de ce nu au trecut prin ausa ceva, ei nu traiesc in aceeasi Romanie ca si noi? D.le man-X ganditi inainte de a jigni, injura, si uitati.va bine.n jurul dvs, realitatea romanilor din sec,21 e disperata!

  12. @man-X@RumbuRak…ba maimutoiule , nu-ti mai schimba nick-ul . Poti posta in continuare si cu iuje sau cu celelalte nick-uri ale tale . Tu ramai un infractor frustrat chiar daca vrei sa pari altcineva. Mai bine te-ai interesa ce se intampla la tine in casa cand lipsesti. Iti dai cu parerea si aici si in alte publicatii fara sa stii nimic.

  13. @stiutot ,bai LABx,mai intai de toate infractoare-i coana ma-ta care produce sub volan,da ,gioarsa aia ce te-a cacat la semafor…sa-ti iau falca-n in belita,tu ai zilele numarate ,mancator de lebede :)…nu te fu*e pe tine grija ce-i la mine-n casa,sa te fu*a pe tine grija ce fac altii cu mama copiilor tai cat esti tu la gherla,da ? ..vad ca esti ochean pe postarile altora cu aI fost pe impartirea mortului,ai grija ce spui,totul poate fi folosit impotriva ta :))))) OPARITULE …..PS …faci spagatu’ ? …asa te penetrez !

  14. 🙂 racnet si suspine , pur si simplu spaga / mita devin lucruri normale pentru cercetati,eu zic ca sunt nevinovatzi si doar li s-au inscenat tot,procurorii sunt oameni rai (pentru ei) sunt buni doar pentru ceilalti,hai sa facem legi pentru oamenii buni si legi pentru oamenii rai,pentru politisti ,mita sa fie cadou iar pentru oamenii simpli CRIMA,hai mai da-le-n gura ma-sii de probe ,inregistrari si declaratii si sa luam de buna ce spun SPAGARII ! NU,toti care au gresit ,obligat trebuie sa plateasca,evident dupa lege si cum lege avem,asteptam sa se faca dreptate,ok ? seaus !

  15. @Base……….asa,poate o fi ei ipocriti,dar tu o iei intreaga in cutia limbii ,pariu ? Un lucru este sigur,vei avea gaozu’ franjuri 😉

  16. Bai Sandu Kan, ca sa vezi ca esti un parerolog prost, iti spun ca nu am nici o treaba cu acest dosar, dar nu inteleg de ce lovesti tu in colegii tai scriind comentarii sub diferite nume . Macar posteaza si tu cu initialele tale N.C.

  17. Ba Neferule, prin acest ultim comentariu mi-ai demonstrat ca intruchipezi prostia la superlativ ( inclusiv in ce priveste fotografia si anumite expresii pe care le-ai folosit ).

  18. Ha ha ha. Cand spagarii astia nu-si mai incapeau in piele de bunastare, persiflau pe toata lumea si aruncau cu bani in stanga si in dreapta , colegii lor care munceau pentru salar ii injurau pe la colturi, acum cand au fost prinsi si vor fi dovediti , aceeasi colegi ii compatimesc pe la aceleasi colturi !!! Mai curvelor de pe la colturi, hotarati-va ce sunteti hoti/ complici sau politisti ???
    …si voi astia cercetati pt spaga, mai taceti dreq din gura, nu mai plangeti ca niste p.zde, fi-ti barbati si luati-va fapta!!!

  19. Poiana, Poiana, cum i-ai facut tu pe toti si mai spuneau astia ca esti prostanac….nu ca n-ai fi, dar asta este.
    Deci ai bagat cateva miute,poate chiar zeci de mii de euro la cascheta si ai tuns-o din sistem …basca ca ai pagubit si ministerul de cateva zeci de salarii compensatorii. Ptiu al dreq ce i-ai facut, nu-mi mai revin, parca te si vad cum iti razi in barba, stand in foisor la tine acolo la Silagiu, la o halba de tuica ….
    Al dreq de betivan, ai luat mortul tot timpul si …pa si pusi !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.