Ce compensație dulce i-au cerut consilierii PDL lui Popoviciu pentru că i-a...

Ce compensație dulce i-au cerut consilierii PDL lui Popoviciu pentru că i-a amenințat după votul pentru bugetul Timișoarei

2
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001

Vestea că aleşii locali ai PDL au votat în unanimitate bugetul propus de actuala administraţie l-a bulversat pe deputatul Alin Popoviciu. Proaspăt ales vicepreşedinte al PDL, Popoviciu tuna şi fulgera la începutul lunii aprilie că „nu mi se pare normal, ca şi consilieri locali ai Timişoarei, să voteze bugetul consiliului local şi după aceea să ne vedem în conferinţă, să ne plângem de cum merge treaba în oraş, asta deşi au avut o directivă foarte clară de a nu vota. Sunt extrem de nemulţumit. O să cer să avem o discuţie cu consilierii noştri locali să vedem ce i-a determinat să facă acest lucru atâta timp cât au avut o directivă şi au făcut altfel”, promiţând că se poate merge până la retragerea sprijinului politic.

Că anunţul a fost unul pripit a lămurit consilierul PDL Ovidiu Ciuhandu, cel care a lipsit de la şedinţa la care s-a votat bugetul.


Legat de soarta colegilor săi acesta a explicat că momentan nu s-a acordat absolut nicio sancţiune pentru că “a avut loc o discuţie pertinentă şi obiectivă în care am explicat care au fost motivele pentru care am votat bugetul. Am explicat acele obiective pe care cred că le-am îndeplinit pentru că până la urmă am votat pentru ceea ce înseamnă bine pentru timişoreni, chiar dacă în ansamblu existau puncte de vedere diferite pe anumite capitole în buget, însă având în vedere că se votează în ansamblu, era absolut necesar, dacă sunt timişorean, să votez cu timişorenii. Eu nu am fost la plen atunci, însă, din punct de vedere al relaţiei care a fost între domnul deputat şi colegii mei, cred că lucrurile au fost rezolvate şi domnul deputat şi-a dat seama că punctul nostru de vedere a fost corect. Poate că ceea ce nu am ştiut noi să facem suficient de bine a fost să explicăm public de ce am făcut acest pas”. Ciuhandu a dat câteva explicații legate și de amenințarea lui Popoviciu de a retrage sprijinul politic consilierilor “prinși” cu afaceri cu primăria, obținând favoruri în schimbul votului favorabil. „Din câte cunosc eu, din cei cinci nu are niciunul afaceri cu primăria. Eu pot să vorbesc doar în dreptul meu, dar cu siguranţă nu are niciunul. Pot să îl asigur pe domnul deputat Popoviciu că aleşii reprezintă cu cinste PDL în consiliul local”. Şi, pentru că au fost avertizaţi fără să fi greşit, consilierii PDL, prin Ovidiu Ciuhandu, au cerut să fie recompensaţi de Alin Popoviciu, deputatul care ţine post pentru a se spăla de păcate. Mai puţin evlavioşi, aleşii portocalii au cerut îngheţaţă pentru a uita de gustul amar al ameninţărilor.

2 COMENTARII

  1. „au avut o directivă” – adica alesii PDL din Consiliul Local voteaza cum li se comanda de la Bucuresti sau de altundeva????????????????????
    si daca nu voteaza cum li se ordona, risca sa ramana fara sprijin politic ?????
    Deci acesta este sensul lui din …..

  2. Vezi cazul scoala „samartinean cornel mircea”:pus de brand in functia de director general la aeroportul din Timisoara,el fiind de meserie ciorapar!?!,un ungur din Tarnaveni!?!sta 30 de luni prin aviatie,apoi isi da demisia!?!Curtea de Conturi il gaseste vinovat „de prost management,cu o paguba de vreo 4 milioane de euro”!?!,intra in Parlamentul Romaniei la redistribuire!?!desi avea in acel moment 2 dosare penale(spionaj,furtul dividentelor angajatiilor aeroportului Timisoara),acuma cica el vrea sa ajute timisorenii in lupta cu”mafia USL”!!!La PUSCARIE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.