Cine este contracandidatul-surpriză al lui Grindeanu la funcția de președinte executiv al...

Cine este contracandidatul-surpriză al lui Grindeanu la funcția de președinte executiv al PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI

bojin mociolca grindeanu 1

Pesediştii din Timiș se vor pe cai mari. Dacă la începutul înscrierilor pentru funcţia de preşedinte executiv al filialei se părea că Sorin Grindeanu va fi singurul candidat, competiţia a devenit interesantă atunci când Matei Suciu şi-a anunţat şi el intenţia de a lupta pentru a doua funcţie în partid. Alegerile pentru funcţiile de preşedinte executiv, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretari şi biroul de conducere din PSD Timiş vor avea loc pe 17 mai.


La alegeri vor vota doar cei 151 de membri ai Consiliului Judeţean al PSD Timiş.

Pe ultima sută de metri, cursa pesedistă s-a îmbogăţit însă cu un nou competitor. Este vorba despre Adam Crăciunescu şeful regiei autonome Romsilva. Deşi Crăciunescu nu a putut fi contacatat telefonic pentru a oferi o declaraţie cu privire la speranţele sale legate de comptetiţie, Sorin Grindeanu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „pe mine mă bucură intrarea prietenului meu Adam Crăciunescu în competiţie. Este o candidatură extrem de puternică, o mişcare pe care o vom discuta împreună în zilele următoare având în vedere că vorbim despre o competiţie internă”. Grindeanu a explicat că se bucură că din ce în ce mai mulţi pesedişti vor funcţii, asta pentru că este nevoie de oameni de valoare cu ajutorul cărora să se repare prejudiciul suferit de Timiş la congresul național, acolo unde Titu Bojin a pierdut în cursa pentru vicepreşedinţia partidului. Pesedistul a conchis că „avem nevoie de funcţii în structura centrală a partidului” şi a promis că nu mai târziu de săptămâna viitoare se vor purta negocieri cu privire la acest aspect”.

1 COMENTARIU

  1. eu cred ca ati gresit ceva, am inteles din articol ca Adam Craciunescu candideaza, va rog sa corectati si sa informati corect cititorii, Gabriela Craciunescu este cea care candideaza pt sefia psd, nu adam romsilva si sa mentionati ca, candideaza cu sanse…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.