Cojocari dă în mintea filozofilor: „Când te grăbești, te lovești de toți...

Cojocari dă în mintea filozofilor: „Când te grăbești, te lovești de toți proștii. Dacă nu te grăbești, rămâi printre ei!”

3
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari ziarist 2 p

Mărturisiri intime făcute de secretarul Primăriei Timişoara Ioan Cojocari, astăzi, legat de relaţia sa cu edilul şef  Nicoale Robu. „Am numărat trei primari şi pot să vă spun că m-am înţeles foarte bine cu toţi, chiar dacă s-au făcut foarte multe discuţii înainte de campanie. Am un an de zile de când lucrez cu domnul Robu şi nu am avut nicio divergenţă pe două considerente. Unul e stilul de muncă al dânsului. Este un stil care vrea să imprime  un stil mai alert, mai practic, dar care niciodată nu mi-a cerut să nu se respect legea. Mi-a cerut să îi argumentez cu textul de lege care este situaţia şi nu am avut niciun fel de probleme.


Problemele care au fost, că sunt convins că se află, sunt stilul de muncă al dânsului care este foarte alert, să se rezolve ieri ceea ce în administraţie este foarte greu şi după un an de zile. Ca să fac o comparaţie cu maşinile, dânsul conduce un Mercedes, direcţiile conduc un Polo, Direcţia Tehnică un Volkswagen şi eu, ca să fiu modest, conduc un Audi. Asta ar fi situaţia vizavi de rezolvarea problemelor. Ceea ce vreau să vă spun şi poate nu se vede numai din interior este că are o putere de muncă foarte mare, are o tenacitate şi un mod excelent de a opera”. Seria de laude a continuat şi către actualul consiliu local cu care Cojcari a declarat că trăieşte într-o adevărată lună de miere.  Secretarul s-a plâns şi că a avut două recensăminte de animale şi două de populaţie, care au trecut ,”dar care îţi imprimă o uzură şi fizică, şi morală destul de mare şi că acum că totul s-a terminat când este bine nimeni nu te laudă”. Şi, pentu a-i calma pe cei care speculează cât în lună şi în stele, despre demisii sau demiteri, Cojocari a lămurit că pe viitor „lucrurile se vor îmbunătăţi”, lăsând să se înţeleagă că rămâne în post. Evaziv ca întotdeauna, „nea Jean” a făcut o afirmație care poate deschide calea către noi interpretări: „Când te grăbești, te lovești de toți proștii. Dacă nu te grăbești, rămâi printre ei!”

3 COMENTARII

  1. Antologic din toate punctele de vedere 🙂
    Comparatia cu Audi este excelenta – pentru ca este marca imediat dupa Mercedes…
    Mi s-a parut mie ca sunt unii in Primarie care prezinta un grad ridicat de uzura – si fizica, si morala (!!!!) – acum stiu ca aceasta se datoreaza participarii la recensamintele de animale si de populatie …

  2. Un om ca si „perpetuul” COJOCARI e destinat sa iasa la pensie si, de ce nu, sa mai lucreze vreo 10000 de ani ca si angajat in Primaria TM.. Om de succes maxima, avind un cumnat fost securist pe nume CRISAN LUCIAN, actualmente expert vamal la vama Timisoara, fata casatorita cu un fotbalist spaniol, ce mai, succesul e pe calea lui. Ii transmit pe aceasta cale salutari de la PETRICA NEDELCU „domnului” CRISAN LUCIAN, securist la Moravita in anii 1980-> (cumnatul lui Cojocari)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.