Concert caritabil pentru tânăra care vrea să învingă durerea prin muzică

Concert caritabil pentru tânăra care vrea să învingă durerea prin muzică

0
DISTRIBUIȚI

onelion(1)

Mai mulţi muzicieni şi DJ timişoreni se vor reuni într-un eveniment cu scop caritabil, pentru a ajuta o studentă de 23 de ani de la Facultatea de Muzică din Timişoara, Dallma, diagnosticată cu o boală ce-i provoacă dureri cumplite. Concertul se va desfăşura în 8 mai, de la ora 20.00, în clubul El Che.

Povestea Dallmei începe demult, atunci când, la doar câteva luni, a fost diagnosticată cu o boală teribilă (scolioză toraco-lombară în S dextroconvexă superior). Medicii i-au spus atunci mamei Dallmei că această afecţiune va dispărea. Previziunile medicilor nu s-au adeverit însă. Boala a rămas. Acum, pentru a se salva de durerile cumplite pe care trebuie să le înfrunte în fiecare zi şi pentru a-şi acorda măcar şansa să aspire la o viaţă mai bună, Dallma va trebui să suporte o intervenție chirurgicală vitală în Germania, în vara acestui an.


Costul acestei operatii se ridică la 80.000 de euro. Deşi este învăţată cu greutăţile, mai ales că a rămas orfană de mică, Dallmei îi este acum imposibil să suporte singură costurile acestei operaţii. Intervenția i-ar permite să ducă o viaţă normală, să-şi continue studiile, să ajungă profesoară de muzică, aşa cum îşi doreşte. Iubeşte enorm copiii şi e iubită la rândul ei pentru sufletul frumos, pentru bunătatea şi seriozitatea sa, acestea fiind doar câteva din calităţile acestui om minunat care acum are nevoie de sprijin.

Concertul va beneficia de prezenţa artiştilor One Lion, Megga Dillah, Sweb & Seru, Malvina, Mighty Boogie (dj set), Mc Tina, Stike TM (flute looping), iar biletele de intrare costă zece lei. Vlad Sfichi (numele adevărat al lui One Lion), a început să cânte din 2008 şi în scurt timp a câştigat mulţi ascultători şi fani prin toata ţara, lansând 3 materiale pe internet şi 3 videoclipuri realizate profesional de Sega (Frategrafia).

În cei aproape patru ani de activitate, Vlad a realizat un album şi 2 EP-uri, materiale care au ajuns bine cunoscute pe scena underground de reggae din ţară. Printre piesele cele mai apreciate se numără: “Nu te lupta cu Babilonia”, “Sunt un Rasta”, “Higher Meditation”, “Lumea Mea” și “Reggae Pur” – reggae classic, made în România, care garantează să pună publicul întrun “party vibe” de fiecare dată când sunt cântate live. A susţinut concerte în Timişoara, Sibiu, Galaţi, Cluj, Bucureşti, Arad, şi în cadrul a două festivaluri: FânFest 2012 şi Bucharest Reggae Weekend.

Cel mai recent material este EP-ul “Sunt un Rasta”, care conţine șase track-uri new-roots, cu amestec de dub pe piesa ”No Fantasy” şi dancehall pe piesa ”Peste Noapte”, care beneficează de un videoclip.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.