Concert de zile mari cu Tudor Chirilă la bustul gol GALERIE FOTO

Concert de zile mari cu Tudor Chirilă la bustul gol GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1244967735">

vama (16) [1024x768]

Pare un clişeu comercial, dar de fiecare dată când Tudor Chirilă şi colegii săi care alcătuiesc trupa Vama susţin un concert la Timişoara, fanii reuşesc să creeze o atmosferă de vis, iar recitalurile lor sunt copleşite de aplauze. Aşa s-a întâmplat şi aseară în Fratelli Lounge & Club, unde trupa care a revenit în atenţia fanilor cu piesa Perfect fără tine a susţinut un spectacol de zile mari.

Ca de obicei, one – man show-ul lui Tudor Chirilă a condimentat recitalul formaţiei care a delectat audienţa cu o sumedenie de hituri arhicunoscute din visteria trupei. „Ca de fiecare dată mă simt foarte fain la Timişoara şi vă mulţumesc pentru asta. Deasemenea ţin să mulţumesc pentru că aţi promovat noua noastră melodie“, a declarat Tudor Chirilă pe scenă, moment în care publicul a cântat alături de băieţi cea mai nouă compoziţie a lor. Solistul celor de la Vama a cântat la bustul gol, iar fanii trupei s-au ales cu o noapte pe cinste. În această seară în aceeaşi locaţie are loc ultima petrecere a sezonului, alături de Ruky Deejay şi rezidentul DJ Zoom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.