Concerte Modern Talking şi Alphaville, la festivalul Dejavu

Concerte Modern Talking şi Alphaville, la festivalul Dejavu

0
DISTRIBUIȚI

alphaville

Amatorii de muzică retro au parte de un festival inedit în apropierea noastră, la Szeged, în Ungaria, unde, în perioada 13 – 15 iunie, se desfăşoară festivalul Dejavu, o manifestare care programează concerte cu Alphaville, Thomas Anders & Modern Talking Band, Gigi D’Agostino, Culture Beat şi mulţi alţii.

Prima zi a festivalului care se desfăşoară la Postas Sporttelep îi va avea ca invitaţi speciali pe membrii Alphaville, celebra trupă germană care a avut un deosebit succes în anii 80 cu hituri ca „Big in Japan”, „Sounds Like a Melody” sau „Forever Young”.


Vineri, 14 iunie, va avea loc un concert aniversar de 30 de ani de existenţă a trupei maghiare Elso Emelet şi de recitalul extraordinar al lui Thomas Anders & Modern Talking Band, legendara trupă care a cucerit inimile melomanilor cu succese ca „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)” sau „Geronimo’s Cadillac”. Sâmbătă, în ultima zi a festivalului, la faţa locului vor concerta, printre alţii, Culture Beat şi Gigi D Agostino. Biletele pentru acest festival costă 14,20 euro pe zi şi se pot comanda prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.