Cum a apărut o terasă în parcarea Primăriei Timișoara

Cum a apărut o terasă în parcarea Primăriei Timișoara

4
DISTRIBUIȚI

parcare primarie 1

Atmosferă de relaxare la Primăria Timişoara şi asta nu pentru că se apropie vara şi, odată cu ea, sezonul concediilor. Recent, în parcarea primăriei s-a deschis o terasă, care aparţine unui club din vecinătatea instituţiei.  Arhitectul Sorin Ciurariu, șeful Direcţiei de Urbanism, direcție ce a eliberat acordul de funcţionare pentru terasă, spune că nu vede nimic în neregulă  cu locaţia.


Acesta a explicat că terenul respectiv nu aparţine Primăriei Timişoara, ci celor de la Romtelecom care l-au concesionat acel teren, astfel că proprietarii clubului şi ai terasei se află în legalitate. Neobişnuita terasă ar putea avea mulţi clienţi, numai dacă stăm să ne gândim că recent chiar edilul şef Nicolae Robu se plângea că primăriile sunt năpăstuite de mai toate guvernările care nu alocă bani pentru achiziţionarea de aparate de aer condiţionat forţând angajaţii să facă saună chiar la locul de muncă.

 

4 COMENTARII

  1. primaria nu are AC? pt ce este agregatul urias din parcare? pt ce sint unitatile de pe coridoare (din dreptul geamurilor)? doar pt incalzire? sau primaria nu doreste sa plateasca curentul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.