De ce-l trimite consilierul local PDL Ştefan Sandu pe Robu în cimitir...

De ce-l trimite consilierul local PDL Ştefan Sandu pe Robu în cimitir pentru o jumătate de oră

0
DISTRIBUIȚI

stefan sandu si simion mosiu07

Ştefan Sandu, consilier local din partea PDL Timiş, a criticat, astăzi, noul regulament iniţiat de municipalitate privind funcţionarea cimitirelor din Timişoara. Pedelistul este de părere că acest regulament, care a fost pus pe masa aleşilor locali cu cinci minute înainte de începerea plenului Consiliului Local Timişoara de marţi, a fost respins „pe bună dreptate.


Situaţia cimitirelor este cât se poate de negativă, este chiar dezastruoasă. Am primit proiectul cu cinci minute înainte de plen şi nu mi se pare normal, mai ales că era vorba despre o problemă care interesează pe mulţi”. Ştefan Sandu mai consideră că noul regulament privind gestionarea cimitirelor din oraş seamănă foarte mult cu cel existent în acest moment şi ar fi trebuit să conţină condiţii mult mai clare de respectat de către concesionari, iar cei care le încalcă să fie sancţionaţi.

„De exemplu, la rubrica «obligaţii concesionari» sunt prevăzute zece puncte, din care doar unul nu se întâmplă în mod curent, şi anume scrierea de cuvinte obscene”, a mai adăugat Ştefan Sandu. Pedelistul are şi un sfat pentru primarul Robu: „ar trebui să se deplaseze într-un cimitir şi să stea cel puţin o jumătate de oră şi să discute cu bătrânele care îngrijesc mormintele şi o să afle ce probleme există în cimitire pentru că Facebook-ul şi cimitirele nu se întrepătrund”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.