De ce nu s-a judecat cererea de arestare a lui Nicolae Mann...

De ce nu s-a judecat cererea de arestare a lui Nicolae Mann și a „locotenenţilor” săi în dosarul fraudei de peste 147 milioane lei

5
DISTRIBUIȚI

nicolae mann 11 p

Tribunalul Timiș ar fi trebuit să judece, astăzi, cererea DIICOT de arestare preventivă a lui Nicolae Mann şi a celor şase „locotenenţi” ai săi trimişi în judecată pentru fraudarea grupului german Aton cu peste 147 milioane lei.


Aceştia sunt acuzaţi de  constituire a unui grup infracţional,  delapidare cu consecinţe deosebit grave,  gestiune frauduloasă cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals  în înscrisuri sub semnătură privată în forma continuată, spălare de bani și infracțiuni legate de legea insolvenței. Prin rechizitoriu, procurorul a solicitat arestarea inculpaţilor trimişi în judecată. La termenul de astăzi, avocaţii au invocat nulitatea absolută a cererii de arestare pe motiv că procurorul nu le-ar fi adus la cunoştinţă acest lucru când le-a prezentat materialul de urmărire penală. Tribunalul Timiş a decis amânarea până vineri a judecării cererii de arestare pentru a se promunţa pe excepţia invocată.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.