Dispariție transformată în crimă teribilă: om de afaceri ucis în bătaie de...

Dispariție transformată în crimă teribilă: om de afaceri ucis în bătaie de soțul partenerei sale UPDATE 2 Decizia instanței în lipsa cadavrului

0
DISTRIBUIȚI

sange politie deta

Bărbatul reţinut ca suspect în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol este acuzat de omor, procurorii afirmând că acesta l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu, a declarat, pentru Mediafax, că suspectul reţinut în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol, respectiv Adrian Buleu, este cercetat pentru infracţiunea de omor.

„S-a reţinut că în seara zilei de 1 mai Buleu Adrian l-a agresat pe Apostol Abel în incinta unui local, generându-i victimei leziuni care au provocat decesul. Ulterior, a transportat cadavrul cu ajutorul autoturismului său într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul”, a declarat Ursu. El a mai spus că Adrian Buleu nu a colaborat cu anchetatorii. „În cursul audierilor, nu a oferit informaţii, prevalându-se de dreptul său de a nu face declaraţii”, a adăugat Ursu.


Reprezentanţii Parchetului nu au oferit informaţii cu privire la cadavru, respectiv dacă a fost găsit.

Omul de afaceri din Arad Abel Apostol, dat dispărut de către familie, este căutat de vineri, 3 mai, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri. Familia menţiona că omul de afaceri, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive pe care o deţine.

Noaptea trecută, au fost audiate de către procurori mai multe persoane, între care Alina Buleu, partenera de afaceri a lui Abel Apostol, precum şi soţul acesteia, Adrian Buleu. Acesta din urmă a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspect în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor spuneau că există indicii că între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict, iar Abel Apostol ar fi fost ucis.

UPDATE 1 O echipă de specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a deplasat în judeţul Arad pentru a acorda sprijin în ancheta privind cazul presupusului omor comis asupra unui bărbat. Echipa, formată din şeful Serviciului Omoruri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, ofiţeri specialişti ai Institutului Naţional de Criminalistică şi un autolaborator criminalistic, s-a deplasat, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, pentru a acorda sprijin de specialitate celor din Arad la cercetarea la faţa locului, precum şi pentru valorificarea mijloacelor de probă ridicate.

UPDATE 2 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad l-au prezentat judecătorilor pe Adrian Buleu cu propunerea de arestare, iar decizia magistraţilor a fost de arestarea preventivă pe 29 de zile, pentru omor. Cadavrul bărbatului dispărut nu a fost descoperit până la monetul judecării dosarului, însă magistraţii au considerat că există suficiente probe pentru arestarea preventivă a suspectului. În timpul audierilor din sala de judecată, suspectul nu a făcut niciun fel de declaraţii, însă la final judecătorul l-a întrebat dacă face recurs, acesta confirmând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.