Doisprezece membri au fost excluşi din PNL

Doisprezece membri au fost excluşi din PNL

0
DISTRIBUIȚI

pnl

Preşedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chiţoiu, a declarat aseară că au fost excluse 12 persoane din partid, printre care şi Vlad Moisescu, pentru faptul că au „aderat la alte partide politice sau doctrine politice”. Chiţoiu a declarat că în cadrul şedinţei Biroului Politic al PNL Sector 1 a fost decisă excluderea a 12 persoane, printre care şi Vlad Moisescu, informează Mediafax.

Liderul interimar al PNL Sector 1 a precizat că motivul excluderii este legat de „aderarea la alte partide politice sau doctrine politice”.


Potrivit unor surse liberale, printre cei excluşi în şedinţa de aseară se află apropiaţi ai lui Andrei Chiliman, din Primăria Sector 1, printre care Ioana Costescu şi Bogdan Piţigoi. Vlad Moisescu este cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi unul dintre fondatorii Iniţiativei România Liberală. Potrivit statutului PNL, membrii care nu au funcţii de conducere în partid, cum este cazul lui Moisescu, sunt exlcuşi din formaţiune în urma unei decizii a filialei din care fac parte.

Platforma politico-civică Iniţiativa România Liberală îi are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun. Chiliman declara, luni, că a avut loc o primă discuţie între IRL, PNŢCD şi FC pentru „unificarea dreptei”, fiind vorba de un „parteneriat pe termen lung” care să treacă peste „interese şi orgolii personale”. Edilul a precizat că la reuniune au mai luat parte Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Vlad Moisescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.